۱۹ سالمه ۶ ماهه عقد کردم لطفاً تاپیکمو گزارش نزنید واقعا این موضوع دهنمو درگیر کرده من سایز س.ینه هام ۷۵ هست بعد سمت مامانم اینا یعنی مامانم و خاله هام س.ینه هاشون بزرگه بعد یه بار خونه مادر بزرگم بودیم با شوهرم بعد تو راه برگشت گفت یه چیزی بگم؟ گفتم بگو گفت فکر نکنی بد چشمم ولی خاله هات بالا تنه هاشون خیلی خوشگله!!! منم هیچی نگفتم چند وقت پیش رفته بودیم پاساژ بعدش تو یه مغازه بودیم یه خانوم چاق و هیکلی اومد تو با شوهرش بعد دوباره شوهرم گفت دیدی زنه چه س.ینه هایس داشت ؟! بعدش دیگه واقعا بهم برخورد قهر کردم و نزدیک دو ساعت باهاش حرف نزدم تا هزار بار معذرت خواهی کرد امشبم گفتم میخوام برم باشگاه لاغر بشم گفت نمیخواد یه ذره س.ینه داری همچنان هم آب میشه واقعا نمیدونم چی بگم
بهش بگو همونطور که تو از نظر من بی نقص و کامل نیستی شاید من هم به نظر تو یه کم و کاستی هایی داشته با ...
ببین دیگه وقتی رفتی با طرف نامزد کردی یعنی پسنیدیدیش با تموم ویژگیهاش! دیگه اینکه وای فلان جات باب طبعم نیست و فلانی چقدر خوشگله و اینا نداریممم! قبل از انتخابش کور بوده مگه؟
توام حرصشو در بیار و وقتی یه پستی چیزی تو اینستاگرام دیدی بگو اون قسمت مرده چه بزرگ بود تا یاد بگیره گوه اضافه نخوره و بفهمه مقایسه کردن چقد حس بدی داره!!!!!
با حرص درآوردن و این چیزا کاری از پیش نمیبری چه بسا احترام بینتون از بین میره اگر میخوای باهاش زندگی کنی تا وقتی خودشو درمان نکرد باهاش زیر یه سقف نرو
اول تاپیک نوشتم عقد کردم تازه خوبه کلا صاف نیستم ب.اسنم خداییش خوبه اگه مثل بعضیا لاغر و تخت بودم چی ...
ببین قرار نیست ما خودمون شکل مورد پسند بقیه دربیاریم به قول خانم وقتی اومده باشما نامزد کرده پس دیده سینه ی شما کوچک یا بزرگ پس دیگه این حرفا جایی نداره جز اینکه شما نسبت به این آقا سرد و رنجیده بشید