2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زنجیبل و دارچین و زعفرون خوردم ولی بی فایده بود🤦‍♀️💔

دیگه راهکار دیگه ای بلد نیستم🥲خودم همیشه دمنوش زنجیبل میخورم اونم سر چند ساعت اندازه ی استکان یک روز فوقش دو روز بعدش نتیجه میگیرم 

زندگی کردن چه فایده ای داره!
دیگه راهکار دیگه ای بلد نیستم🥲خودم همیشه دمنوش زنجیبل میخورم اونم سر چند ساعت اندازه ی استکان یک رو ...

اها منم امروز خوردم  امیدوارم نتیجه بده توروخدا دعا کن پریود  بشممم

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

اها منم امروز خوردم امیدوارم نتیجه بده توروخدا دعا کن پریود بشممم

نگران نباش من اکثر مواقع اینجوریم الان باز اگه میتونی برو یکم دمنوش باز بخور زنجیبل خالی ان شاءالله ک جواب بده

زعفران و عسل کی مصرف کردی

زعفرانو دیشب خوردم  ولی عسل اصلا نخوردم 

امروزم ۲ استکان دارچین شبم زنجیبل و دارچین خوردم

اها منم امروز خوردم امیدوارم نتیجه بده توروخدا دعا کن پریود بشممم

۵ گرم زعفران دم کرده با یه قاشق عسل تو سه مرتبه باید استفاده کنی اونم یه هفته قبل پریودیت اینجوری راحت سر تایم پریودت باز میشه حتما باید یه هفته قبل پریودت باشه اینو تو‌اینستا دیدم

۵ گرم زعفران دم کرده با یه قاشق عسل تو سه مرتبه باید استفاده کنی اونم یه هفته قبل پریودیت اینجوری را ...

اها ممنون ... م ۲۸ تایم پریودیم بوده ولی چون استرس دارم میخام هرچی زودتر پریود بشم 

ی سوال بپرسم؟

اها ممنون ... م ۲۸ تایم پریودیم بوده ولی چون استرس دارم میخام هرچی زودتر پریود بشم ی سوال بپرسم؟

آهان باز امیدوارم زودتر نتیجه بگیریی چ‌جالب برای منم  ۲۸ ام  تاریخش😂دو سه روزه هم درد دارم هم خستگی امونم بریده🥲آره عزیزم بپرس