2777
2789
عنوان

بچه یک سال و نیمه مو شوهرم پرت کرد

3676 بازدید | 145 پست

امشب  شام همه رو. دادم خودم نخوردم سریع رفتم حموم..تا سیر بودن و بی بهونه.وقتی اومدم به شوهرم گفتم بچه رو نگه دار 

من موهامو خشک کنم و اینا..بعد اونم مراقبت نکرد و همش تو گوشیش بود یه هو دیدم خونه ساکنه گفتم به شوهرم که بچه کو ..رفتم اتاق خواب دیدم یه شیشه روغن کرچک و ریخته رو. فرش بچه ..‌جیغ زدم..سر شوهرم چرا بچه رو نگه نمی‌دارد..بابا من فقط ‌موهامو خشک کنم‌‌بعد میام بغلش میکنم..پسرم ۲۱ ماهشه

اومد بچه رو بغل کرد یکی ام زد به پاهاش..بعد برد تو خونه تشک پهن بود از فاصله یک متری انداختنش اونجا

از پشت داشتم نگاهش میکردم ...تا دیدم انداختش

اومدم تو خونه زدم یه دونه به کمرش که چراااااا بچه مو پرت می‌کنی ..میخوای بکشیش و اینا ..اونم تا جون داشت فقط بهم فحش داد ..جلو بچه هام کلی بهم گفت 

آره تو حروم زاده ای تو عوضی 

خانوادمم تحمل ریخت تو ندارن

خانواده خودتم دوستت ندارن 

تو برا کسی ارزش نداری

آنقدر احمقه نمی‌فهمه بچم طوریش میشه.

بچه کوچولوم😭 همش سرش تو گوشیه اشغال وحشی

ازون موقع تا الان همش دارم غصه میخورم همه‌ خوابیدن 

من بیدار موندم سحری بپذم..

من این همه زحمت ‌میکشم

یه حموم نمیتونم برم..همیشه دیر به دیر میرم حموم هیچ کسی نیست بچه مو نگه داره..وقتیکه شوهرم  شب ها میاد و میرم حموم همش صدای جیغ و دعوای بچه ها میاد

خسته شدم🤕🤧

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ادامه‌ی زندگی با همچین فردی سودی نداره چون نه سلامت بچه‌ی خودش که باید از همه بیشتر دوستش داشته باشه براش مهمه و نه سلامت روان همسرش که اونم همینطور

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه‌ی زندگی با همچین فردی سودی نداره چون نه سلامت بچه‌ی خودش که باید از همه بیشتر دوستش داشته باشه ...

اونوقت تا مادرش زنگ میزنه پرواز می‌کنه می‌ره پیشش

خدا نکنه مامانش جاییش درد بگیره حتی وسط مهمونی ما رو ول می‌کنه می‌ره 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

طفلی بچه 😢 دلم سوخت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

2790
2778
2791
2779
2792