2777
2789
عنوان

هدف هاتون برای سال جدید چیه🌿🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست
به به مبارک باشهخب پس دیگه راحتیانشاالله چندسال دیگه ی خونه ای می‌خرید که مجبور بشی کمکی بگیری انقدر ...

قربونت عزیزم

اره خونه کوچیک هم اونجاش خوبه با یدونه اینور و اونور رفتن تمیز میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ذوق دارم واسه سال جدید و کلی پلن ریختم سال نو شمام مبارک 💋💋امیدوارم امسال واسه ی همه سالی پر ...

ممنون😘

به به چه عالی منم همیشه قبلش هدف هام رو مینویسم وقتی که تیک میخورن خیلی حس خوبی میگیرم

امیدوارم به همشون برسی🥰

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
همچنین شما هم خیلی انرژی مثبت ازت گرفتم مرسی که مهدبونی🩵🩵

خداروشکر😍

فدای تو عزیزم به پای شما که نمی‌رسم😅

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋

کلییی هدف خوب دارم 😍 اللهی امسال سال هممون باشه همون سالی باشه که بگیم همه چی از 404 شروع شد 🥹 

بشدت و بیصبرانه منتظر سال جدیدم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

کلییی هدف خوب دارم 😍 اللهی امسال سال هممون باشه همون سالی باشه که بگیم همه چی از 404 شروع شد 🥹 بشد ...

چه دعای زیبایی🌱

چه دعای زیبایی🌱

شما زیبا میبینید عزیزم💐❤️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…