2777
2789
عنوان

خاورمیانه

121 بازدید | 8 پست

چرا اینجوریه 

از بچگی استرس جنگ رو داشتم 

بزرگ شدم رفتم دانشکاه سال بعد دانشگاه یه جوری همه قیمت ها نجومی شد که حتی یه گوشی درست حسابی نمیتونستم بخرم

رفتم سرکار باحقوقم که از بچگی میگفتم درس بخونم که مستقل باش برم دنیا رو بگردم الان هیچ کاری نمیتونم باحقوق بکنم 

و اینکه هنوز که هنوزه بازم استرس جنگ رو دارم

هر روز اخبار خبر مرگ بچه ها و آوارگی و بدبختی 

واقعا چرا همه آدم ها با آرامش کنار هم زندگی نمیکنه والا خدا اونقدر نعمت داده که به همه برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت استرس جنگ و نداشتم و هروقت کسی اینو میگه واقعا خنده ام میگیره

ولی خیلی بابت شرایط اقتصادی ناراحتم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

شما هم این روزا واقع خسته و بی انگیزه این یا فقط منم؟شما هم آرزوهاتون دست نیافتنی شده؟چقدر بده که سالای جوانیمون همش شده فکر و استرس فرداها

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
شما هم این روزا واقع خسته و بی انگیزه این یا فقط منم؟شما هم آرزوهاتون دست نیافتنی شده؟چقدر بده که سا ...

آره ولی یه جورایی باشرایط کنار اومدم تلاشم رو بیشتر کردم و از نظر اعتقادی سعی کردم تحت تاثیر قرار نگیرم و توکلم رو از دست ندادم وواقعا هم نتیجه دیدم چند روز پیش واقعا معجزه شد برام 

اما خوب بله یسری روزها بی حالم و کسلم اما سعی میکنم به مشکلات فک نکنم یا حداقل شرایط رو قبول کنم چون شرایط آلان برا خیلی ها ی دیگه هم هست نمیشه تسلیم شد

آره ولی یه جورایی باشرایط کنار اومدم تلاشم رو بیشتر کردم و از نظر اعتقادی سعی کردم تحت تاثیر قرار نگ ...

چه خوب موفق باشی🤚🏻

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍