2789
عنوان

حاملگي پوچ

261 بازدید | 25 پست

سلام دوستان عزيز.

خواهر من دو بار حامله شده هر دو بار حاملگيش پوچ بوده ميشه كسايي كه تجربه داشتن و بعدا بچه دار شدن از تجربشون بگن ؟

آيا درمان خاصي كردن ؟ آيا طبيعي حامله شدن ؟ آيا از روش هاي مصنوعي استفاده كردن؟

خيلي ممنون

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
من یه سقط بارداری پوچ داشتم، الانم باردارم

ميشه بپرسم چند سالتونه؟

الان طبيعي باردار شديد؟

دكترتون دستور خاصي بهتون داد؟

چقدر بعد از سقط باردار شديد؟ واقعا ممنونم كه جواب داديد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بايد بره دكتر بعضي ها خود ايمني دارن بچه بدون قلب ميشه

خود ايمني يعني اينقد سيستم دفاعيشون سريع و قوي عمل ميكنه كه جنين رو يه عامل خارجي ميدونن و از بينش ميبرن

دارو و درمان  داره نگران نباش

بله طبیعی باردار شدم، دکتر میگفت نباید بزاری فاصله بین سقط و بارداری بعدی زیاد بشه، من خودم بعد از سقطم ۲ ماه بعد باردارشدم،

میگفت بارداری پوچ یه چیزه خیلی طبیعیه، ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
بله طبیعی باردار شدم، دکتر میگفت نباید بزاری فاصله بین سقط و بارداری بعدی زیاد بشه، من خودم بعد از س ...

انشالله ک سالمه

منم مث شما شد فاصله سقطام ..اما متاسفانه دومی هم نموند..رفتم متخصص سقط مکرر..دنیااااای مشکلات بودم..ایمنی اتعقادی سپتوم غلظت........فعلا هم منع بارداریم

خدایا شکرت..
انشالله ک سالمه منم مث شما شد فاصله سقطام ..اما متاسفانه دومی هم نموند..رفتم متخصص سقط مکرر..دنیااا ...

عزیزم،ان شاالله به زودی، خدا یه نی نیه سالم بهت بده....😇

نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود.... 
بايد بره دكتر بعضي ها خود ايمني دارن بچه بدون قلب ميشه خود ايمني يعني اينقد سيستم دفاعيشون سريع و ق ...

علاوه بر این چیزا اسپرم ضعیف هم موثره.

شوهرمن اسپرمش ضعیف بود یه بارداری پوچ داشتم. رفتم ازمایش انجام دادم. 3 سال پیش 300 تومن شد خوب و سالم بودم دکترم گفت از ضعف اسپرم شوهرته.

😍😍😍😍😍
قلبشون تشکلیل نمیشه؟یابعداینکه تشکیل میشه رشدنمیکنه؟

هردوتاشم تجربه کردم..ب همه اونایی ک سقط دارن پیشنهاد میکنم حتتتتما برید پیش مخصص سقط..من پیش فاطمه رزاقی میرم..واقعا تشخیصشون عالیه...من سپتوم دارم سونو کرد فهمید..این ماه میرم عمل...

خدایا شکرت..
انشالله ک سالمه منم مث شما شد فاصله سقطام ..اما متاسفانه دومی هم نموند..رفتم متخصص سقط مکرر..دنیااا ...

صلوات فرستادم براتون 

عزیزم به خواهرت بگو نگران نباشه.دوست منم دو بار پشت سر هم این مشکل واسش پیش اومد ولی بار سوم که دو ماه بعد سقط دومیش بود،بارداریش سالم و سلامت طی شد.بعد سقط اول ،یه سری آزمایش داد ولی همه چیش اوکی بود.پوچ بودن الان دیگه خیلی رایج شده متأسفانه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز