آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5654 عنوان حاملگي پوچ 261 بازدید | 25 پست سلام دوستان عزيز.خواهر من دو بار حامله شده هر دو بار حاملگيش پوچ بوده ميشه كسايي كه تجربه داشتن و بعدا بچه دار شدن از تجربشون بگن ؟آيا درمان خاصي كردن ؟ آيا طبيعي حامله شدن ؟ آيا از روش هاي مصنوعي استفاده كردن؟خيلي ممنون ايشالا درمان سرطان كشف بشه 1396/10/27 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123mozhgan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 676 من یه سقط بارداری پوچ داشتم، الانم باردارم نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود....
آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5654 من یه سقط بارداری پوچ داشتم، الانم باردارم ميشه بپرسم چند سالتونه؟الان طبيعي باردار شديد؟دكترتون دستور خاصي بهتون داد؟چقدر بعد از سقط باردار شديد؟ واقعا ممنونم كه جواب داديد ايشالا درمان سرطان كشف بشه
بهاررر٩٦ عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 7271 بايد بره دكتر بعضي ها خود ايمني دارن بچه بدون قلب ميشهخود ايمني يعني اينقد سيستم دفاعيشون سريع و قوي عمل ميكنه كه جنين رو يه عامل خارجي ميدونن و از بينش ميبرندارو و درمان داره نگران نباش
123mozhgan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 676 بله طبیعی باردار شدم، دکتر میگفت نباید بزاری فاصله بین سقط و بارداری بعدی زیاد بشه، من خودم بعد از سقطم ۲ ماه بعد باردارشدم،میگفت بارداری پوچ یه چیزه خیلی طبیعیه، ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود....
سوین۷۶ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 3326 بله طبیعی باردار شدم، دکتر میگفت نباید بزاری فاصله بین سقط و بارداری بعدی زیاد بشه، من خودم بعد از س ... انشالله ک سالمهمنم مث شما شد فاصله سقطام ..اما متاسفانه دومی هم نموند..رفتم متخصص سقط مکرر..دنیااااای مشکلات بودم..ایمنی اتعقادی سپتوم غلظت........فعلا هم منع بارداریم خدایا شکرت..
123mozhgan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 676 انشالله ک سالمه منم مث شما شد فاصله سقطام ..اما متاسفانه دومی هم نموند..رفتم متخصص سقط مکرر..دنیااا ... عزیزم،ان شاالله به زودی، خدا یه نی نیه سالم بهت بده....😇 نداشتن انتظار از دیگران، دلیل آرامشت خواهد بود....
پامادور4365 عضویت: 1395/04/06 تعداد پست: 4706 انشالله ک سالمه منم مث شما شد فاصله سقطام ..اما متاسفانه دومی هم نموند..رفتم متخصص سقط مکرر..دنیااا ... قلبشون تشکلیل نمیشه؟یابعداینکه تشکیل میشه رشدنمیکنه؟
تمشک9 عضویت: 1394/04/16 تعداد پست: 4555 بايد بره دكتر بعضي ها خود ايمني دارن بچه بدون قلب ميشه خود ايمني يعني اينقد سيستم دفاعيشون سريع و ق ... علاوه بر این چیزا اسپرم ضعیف هم موثره.شوهرمن اسپرمش ضعیف بود یه بارداری پوچ داشتم. رفتم ازمایش انجام دادم. 3 سال پیش 300 تومن شد خوب و سالم بودم دکترم گفت از ضعف اسپرم شوهرته. 😍😍😍😍😍
سوین۷۶ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 3326 قلبشون تشکلیل نمیشه؟یابعداینکه تشکیل میشه رشدنمیکنه؟ هردوتاشم تجربه کردم..ب همه اونایی ک سقط دارن پیشنهاد میکنم حتتتتما برید پیش مخصص سقط..من پیش فاطمه رزاقی میرم..واقعا تشخیصشون عالیه...من سپتوم دارم سونو کرد فهمید..این ماه میرم عمل... خدایا شکرت..
تمشک9 عضویت: 1394/04/16 تعداد پست: 4555 البته بعداز شش ماه باردار شدم. و الان پسرم 18 ماهشه.انشالله خدا بهت یه سالمش رو بده.استرس هم نداشته باشید. 😍😍😍😍😍
آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5654 بله طبیعی باردار شدم، دکتر میگفت نباید بزاری فاصله بین سقط و بارداری بعدی زیاد بشه، من خودم بعد از س ... ممنونم ايشالا درمان سرطان كشف بشه
آيسي مدیر استارتر عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5654 انشالله ک سالمه منم مث شما شد فاصله سقطام ..اما متاسفانه دومی هم نموند..رفتم متخصص سقط مکرر..دنیااا ... صلوات فرستادم براتون ايشالا درمان سرطان كشف بشه
پرنیان58 عضویت: 1394/05/11 تعداد پست: 740 عزیزم به خواهرت بگو نگران نباشه.دوست منم دو بار پشت سر هم این مشکل واسش پیش اومد ولی بار سوم که دو ماه بعد سقط دومیش بود،بارداریش سالم و سلامت طی شد.بعد سقط اول ،یه سری آزمایش داد ولی همه چیش اوکی بود.پوچ بودن الان دیگه خیلی رایج شده متأسفانه