2777
2789
عنوان

بابام زنگ زده

129 بازدید | 10 پست

میگه داداشت به ما گفته میخوام به خواهرم عیدی بدم. چیکار کنیم بگیم بیاد خونتون.منم گفتم بهش بگید همین که به یادم بود کافیه😐 والا اینهمه پشت سر من حرف میزنه.زنش و خودش منو بیرون میبینن خودشونو به ندیدن میزنن.اینهمه بدی کردن موندم عیدی دادنشون چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولشون کن ارزش نداره

همین بشر وقتی فهمید با بدبختی و نخوردنو نپوشیدن خونه دار شدم انقدر رفت رو مخ بابام خودشو زد به مریضی از بابام پول یه خونه رو گرفت که از خونه ی ماهم بزرگتره

شاید پشیمون شدهقصد جبران گذشته رو دارهبه بهانه عیدی میخواد ارتباط بگیرهکدورت‌ها کم بشه

همین چند ماه پیش پدر مادرم تصادف کردن.داداشم بیوارشون کرد هم خودش هم زنش توهین کردن.تا الانم که بابام بیچاره خوب نشده کارش گیره برادرم به هر طریقی میپیچونه کاری براسون میکنه.این بشر پشیمون نشده فقط فکر کرده رفتم خونشون اونم به خاطر اینکه مادر پدرم اونجا مریض افتاده بودن همه چی فراموشم شده

حسادت نکن خوشحال باش برادرت خونه خریده این چیزا ارزش نداره

حسادت خنده داره.من بابامو‌قبول داشتم که عدالتو رعایت میکنه. همین برادر زمانی که من برای بچه هام سالی یه بار خرید میکردم همش وامو قسط جور میکردم که خونه دار بشم اون برای زن و بچش چند تا چند لباس و کفش میخرید.بریز و بپاش میکرد.اتفاقا اون به وضعیت و تلاش من حسودیش شد بابامو مجبور کرد که خونه نوسازوبفروشه بده این خونه بخره.البته بابامم عبرت گرفت چون الان چه توهین هایی همین برادرو زنش به پدر مادرم کردم. خدا جای حق نشسته

حسادت خنده داره.من بابامو‌قبول داشتم که عدالتو رعایت میکنه. همین برادر زمانی که من برای بچه هام سالی ...

من از جزئیات زندگیت خبر ندارم عزیز چیزای که اول گفتی خوندم و نظرم گفتم اگه برادرت اینجوری اصلا ارزش نداره بهش فکر کنی ببین چقدر درونش نا ارومه از این چیزا چقدر فکر و خیال داره 

تو خودت اسیر نکن بزار هر کاری میخواد بکنه بکنه خدا رو شکر که خودت تونستی از پس زندگیتون بر بیای نزار تو مخت بره تو لذت ببر از زندگیت 

از من ناراحت نشو هیچ کس از زندگی کس دیگه خبر نداره ولی دارم میرینم ادمی که با این فکر و خیالا چه بلا های داره سرش میاد 

یا علی