2777
2789
عنوان

بیاید به من بی عقل یه چیزی بگید😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح میدی چیکار کنم نمیدونم چرا حس میکنم دارم خودمو بی ارزش جلوه میدم

ببین مثلا اگه اون لحظه به چیزی احتیاح داری و نامزدت خواست که برات فراهم کنه تعارف الکی نکن، یبار نهایتا دوبار بگو نه و نمیخواد و لازم نیست و اگه گفت چرا ناز کن بگو مثلا چون دوست ندارم بهت فشار بیاد یا یوقت تو زحمت بیوفتی.  

من قبلا برای خودمم این مسئله ی استقلال و اینا خیلی مهم بود و فکر میکردم اینکه همیشه بخوام خودم خواسته هامو برطرف کنم یعنی عزت نفس و دیگه تهشه ولی واقعا به چشم دیدم که زندگی برای اونایی که خیلی راحت و بی رودروایسی خواسته هاشونو با نامزد یا همسرشون در میون میذارن بهتره البته یسری جاها این کار دیگه لطف نیست و باید انجام بدن 

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

خیلی دوست دارم عکس لباس عقدت را ببینم

عقدت مبارک باشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

منم تو نامزدی همینطور بودم بعد عقد کردیم

تو عقد تاپیک زدم همین مشکل تو رو گفتم و با راهنمایی نی نی سایتیا دیگه کم کم روم باز شد😄الان که عروسی کردیم هی میگم اینو بگیر اونو بگیر کلا نه به اون موقع ن الانم😅

چی گفتن بهتتت😂

اگه سرکار نمیرین این جواب میده

بهش گفتم میخوام برم سرکار چون پول ندارم و قبلا تو مجردیم خانواده بهم پول میدادن هرماه الان دیگه نمیدن

اونم‌ گفت به خاطر پول میخوای بری سرکار شماره حسابتو بده

فرستادم و برام پول فرستاد گفت هرچی خواستی از این به بعد به خودم بگو😅 و هرماه دیگه برام پول فرستاد