2777
2789
عنوان

بیاید به من بی عقل یه چیزی بگید😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توضیح میدی چیکار کنم نمیدونم چرا حس میکنم دارم خودمو بی ارزش جلوه میدم

ببین مثلا اگه اون لحظه به چیزی احتیاح داری و نامزدت خواست که برات فراهم کنه تعارف الکی نکن، یبار نهایتا دوبار بگو نه و نمیخواد و لازم نیست و اگه گفت چرا ناز کن بگو مثلا چون دوست ندارم بهت فشار بیاد یا یوقت تو زحمت بیوفتی.  

من قبلا برای خودمم این مسئله ی استقلال و اینا خیلی مهم بود و فکر میکردم اینکه همیشه بخوام خودم خواسته هامو برطرف کنم یعنی عزت نفس و دیگه تهشه ولی واقعا به چشم دیدم که زندگی برای اونایی که خیلی راحت و بی رودروایسی خواسته هاشونو با نامزد یا همسرشون در میون میذارن بهتره البته یسری جاها این کار دیگه لطف نیست و باید انجام بدن 

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

خیلی دوست دارم عکس لباس عقدت را ببینم

عقدت مبارک باشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

منم تو نامزدی همینطور بودم بعد عقد کردیم

تو عقد تاپیک زدم همین مشکل تو رو گفتم و با راهنمایی نی نی سایتیا دیگه کم کم روم باز شد😄الان که عروسی کردیم هی میگم اینو بگیر اونو بگیر کلا نه به اون موقع ن الانم😅

چی گفتن بهتتت😂

اگه سرکار نمیرین این جواب میده

بهش گفتم میخوام برم سرکار چون پول ندارم و قبلا تو مجردیم خانواده بهم پول میدادن هرماه الان دیگه نمیدن

اونم‌ گفت به خاطر پول میخوای بری سرکار شماره حسابتو بده

فرستادم و برام پول فرستاد گفت هرچی خواستی از این به بعد به خودم بگو😅 و هرماه دیگه برام پول فرستاد