2777
2789

هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک شیشه شیر اونت گرفتم ک شبیه سینه مادره الان دو ماهشه سه روز بود که سینه راستمو بزور میگرفت اما امروز کلا برا گرفتن سینه هام خیلی مقاومت میکنه 😭😭😭سینمو میزارم دهنش گریه میکته شیشه رو میزارم میگیره توروخدا بگید چیکار کنم نمیخام اون حس شیر دادن رو از دست بدم کمکم کنین

عزیزم 😔

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی هیچ راهی نبود در حالت راه رفتن و ایستاده بش شیر میدادم

اون تو بغلم شیر می‌خورد من راه میرفتم

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

وقتی ۴ الی ۵ بار ۹۰ سی سی دادی طعم اون تو دهنش مونده واسه همین دلش نمیخواد مک بزنه

چیکار کنم اخه خیلی سعی کردم ندم ولی مخصوصا شبا خیلی میخاد ندم شدید گریه میکنه 

گلم پسر من 10ماهس منم مثل شما بودم از 4 یا 5 دیگه سینمو نگرفت تا دو ماه یا سه ماه اما من به زور گاهی میدادم منم حس شمارو داشتم فقط حواست باشه سینت خشک نشه یعنی تو خاب بده من گاهی تو خوابم گ یه میکرد اما تو تلاش کن پنج تا مک هم بزنه خوبه بعدش درست شد کم کم نگران نباش دختر خالمم همین بود