2777
2789
عنوان

خسته ام😢

111 بازدید | 11 پست

تو رو خدا راهنماییم کنید،شوهرم درکم نمیکنه،باخانواده شوهرم تو یه حیات هستیم ۱۰ سال ازدواج کردیم روانیم کردن دوتا دختر دارم به شوهرم میگم جدا بشیم میگه نمیتونی تحمل کنی برو خونه بابات

خب برو خونه بابات که بفهمه تو هم رفتن بلدی و به خودش بیاد

مردا انقدر بیشعورن فکر میکنن ما بدون اینا میمیریم 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نه راه پس دارم نه پیش

خب اونم اینو می‌دونه و از همین داره سو استفاده می‌کنه یکم قهر کن برو حساب دستش بیاد 

هیچ جا رو ندارم برم،تور رو خدا برام دعا کنید

ای خدا حتما برات دعا میکنم گلم 

نمی‌دونم والا این نظر من بود اگه نمیتونی بری حداقل یکم سیاست به خرج بده کنترل همه شونو بگیر دستت که اذیت نشی

ای خدا حتما برات دعا میکنم گلم نمی‌دونم والا این نظر من بود اگه نمیتونی بری حداقل یکم سیاست به خرج ب ...

نمی‌دونم چیکار کنم ده ساله همه راه رو رفتم  دیگه بریدم

نمی‌دونم چرا با ما زنها مثل یه تیکه آشغال برخورد میکنن. انگار که بی ارزشیم . نمیتونم بگم جدا شو و نمیتونم بگم بساز. مرد باید شعور داشته باشه احترام بذاره به روحیه زنش. ما زنها ظاهراً خودمونو قوی نشون میدیم ها ولی عمیقأ واقعا مظلومیم.