2777
2789
عنوان

ازدواج اول

92 بازدید | 19 پست

دوستان من مجردم شاغلم حدودا ماهی ۱۰ تومن درآمدمه و هرسال بیشترمیشه،ازنظرظاهری اوکی ام ،خانوادمم اوکی ان مشکل‌خاصی نداریم ،۲۱ سالمه و بقولی سن ازدواج!تاحالا دوست پسرواینام نداشتن،وضعیت مالی خانوادمم متوسطه رو به بالاست،حالاشما بگیدملاک ومعیارای من برای ازدواج بایدچیا باشه؟الان توتاپیک پربازدیدگفتن معیارشون حقوق ۵۰ عه خب این اشتباهه بنظرتون؟بگین ملاک ومعیارهایی ک توخواستگاری بایدبیان کنم چیان؟مدرکمم لیسانس

سلامتی و پول بزرگ ترین نعمت😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتوجه ب طرز فکر خودت باید معیارهاتو انتخاب کنی 

وض مالی در حد معقول باید خوب باشه حالا ۵۰ نه بیست چون خودتم شاغلی ولی اخلاااق خییییلی مهمه اینو حتما مد نظرت باشه ک ارامشو هررکسی نمتونه ب ادم بذه

من معیار اولم با عرض معذرت پول بود چون فقط شوهر تو نیست که بابای بچت هم هستبعدش باقی چیزا

منم همینو‌میگم‌ازطرفی ازبرخورد طرف هم میترسم کلا از ازدواج‌خیلی میترسم

فقط به این اعتقاد دارم که ملاک و معیار کشکه هر چی قسمتت باشه همون میشه

اره خودمم‌به قسمت اعتقاد دارم فقط‌چون ملاک و معیاری تو ذهنم نبود گفتم بپرسم‌ خام نباشم

باتوجه ب طرز فکر خودت باید معیارهاتو انتخاب کنی وض مالی در حد معقول باید خوب باشه حالا ۵۰ نه بیست چو ...

خب اگ یکی اخلاقش عالی باشه اما وضع مالیش خوب نباشه چی؟

هنوز بچه ای زوده عجله نکن

۲۱ سالمه بچه نیستم دوستام همه یکی یکی دارن ازدواج میکنن😅حالا با این شرایط طبیعتا تا دوسه سال آینده ازدواج نمیکنم اما خیلی بی تجربم و واقعاتنهام...

اره خودمم‌به قسمت اعتقاد دارم فقط‌چون ملاک و معیاری تو ذهنم نبود گفتم بپرسم‌ خام نباشم

انشاالله که بهترین بخت قسمتت بشه

ولی بازم حواست باشه اگه خواستگار برات اومد قشنگ شرایطشو بسنج بی گدار به آب نزنی

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
انشاالله که بهترین بخت قسمتت بشهولی بازم حواست باشه اگه خواستگار برات اومد قشنگ شرایطشو بسنج بی گدار ...

قربونت مرسی🤍مشکلم دقیقا همین شرایطه دقیقا چیوبسنجم؟چ چیزی بجز اخلاق مدنظرم‌باشه؟🥲

خب اگ یکی اخلاقش عالی باشه اما وضع مالیش خوب نباشه چی؟

باید ببینی عرضش در حدی هست ک بتونه خودشو جمو جور کنه یا نه یا خانواده ای داره ک پشتشو بگیرن و کمکش کنن یا ن من تجربه کردم ک میگم خیلی مهم باید یا خودش چیزی برا خودش دستو پا کرده باشه یا اینکه خانوادش پشتش باشن 

اونی ک وض مالیش خوب نیس و خانوادشم پشتش نیستن باید با یک خانم شاغل ازدواج کنه تا ب مشکلی نخورن 

اگر سنش کم باشه فرصت داره اما اگر سنش زیاده و هنوز اه در بساط نداره ب درد ی خانم خونه دار نمیخوره 

ببین حاصری با اون آدم یه عنر زیر یه سفف زندگی کنی

حاضری پدر بچت بشه

فرهنگ و اخلاقاتون بهم میخوره

جهانتون شبیه همه

اهدافتون بهم نزدیکه

درک میکنید همو

هنراه حوبی هست

ادم منعطفی هست

برای خودش خط قرمط داره

خط قرمزاش با شما یکیه

عاقل هست

مستقل هست

دهن بین نیست

میتونه مستقلا تصمیم بگیره و عنل کنه

اهل فکر و منطق هست

۲۱ سالمه بچه نیستم دوستام همه یکی یکی دارن ازدواج میکنن😅حالا با این شرایط طبیعتا تا دوسه سال آینده ...

الان فک میکنی بزرگی، زندگی متاهلی پر از چالش حیف از این سن خودت و درگیر کنی مگه یه خواستگار خیلیییییییییییی توپ که اگه جوابش کنی دیگه مثلش تکرار نشه، وگرنه این معمولیا همیشه هست نگران نباش