2821
2789
عنوان

مرغ بدون سس

410 بازدید | 20 پست

بچه هامرغ خشک خیلی دوست دارم یعنی مرغی که داخل اب پخته بشه بعداب اصلانداشته باشه یااینکه مرغ که فقط مزه دارشده باشه سرخ شده باشه کلامرغی بگیدکه اب نداشته باشه دراخرمرسی

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرغ رو از شب قبل نمک بزن و آبلیمو بریز روش بزار بمونه

تابه رو داغ کن و تیکه های مرغت رو بزار توش و حرارت رو خیلی خیلی کم کن

خودش آب میندازه و بعد ب مرور میپزه

در نهایت که کمی روغن انداخت شما هم یه کوچولو کره بریز توش و سرخش کن

نوش جونتون😋

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   

من پیاز سرخ میکنم همون حین مرغا رو میزارم ک همزمان سرخ بشه زیرشو خیلی کم میکنم..بعد ک سرخ شد نمک میزنم  و یه لیوان اب میریزم ک مرغ بپزه و ابش خشک بشه انقد خوشمزه میشه ..هرکی میاد خونمون میگه اینجور بزار

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
بنداز تو روغن سرخ کن روشم نمک بزن بزار خوب طلایی بشه بخور راحت و خوشمزه و سریع هم اماده میشه منکه عا ...

خخ این که همه بلدن یکم پیچیده ترمثل بقیه دوستان که گفتن منظورمه

مرسی بازم کسی بلده بگه    

من مرغ رو با زردچوبه اب و پياز خام فلفل دلمه ميزارم بپزه 

بعد ابكشش ميكنم خشك كه شد ميندازم تو رو غن فراوون خشك ميشه 

شوهر منم خشك دوست داره 

عكس هم دارم بزارم ؟؟؟

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

تکه های مرغ و بپیچ تو فویل تو یه قابلمه نصف بسته نمک بریز مرغا رو بچین رو نمکا دوباره روشون نمک با شعله خیلی کم بذار بپزه عالیه

میتونی به مرغات زردچوبه و فلفل یا زعفرون بمالی ولی نمک نزنیا از بخار نمکا خودش مزه میگیره

قابلمتم از این روهی معمولیا باشه که بعدا بتونی بسابیش!

من مرغ رو با زردچوبه اب و پياز خام فلفل دلمه ميزارم بپزه  بعد ابكشش ميكنم خشك كه شد ميندازم تو ...

اره ااجی هرکی عکس داره بزاره