2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ما دوتا خواهریم و کلا کاردوپنیریم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

فقط آنقدر تجربه دارم که بیشتر خواهر و برادرا سر تقسیم ارث و میراث باهم ب مشکل میخورم و خود واقعیشونو نشون میدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سر چی بیشتر؟

کلا از بچگی با هم یه دنیا فرق داشتیم

الان دوتامون پا تو سن گذاشتیم اما هیچوقت حرف و درددل و...باهم نداشتیم

کلا از بچگی با هم یه دنیا فرق داشتیمالان دوتامون پا تو سن گذاشتیم اما هیچوقت حرف و درددل و...باهم ند ...

باز خوبه من خواهرم خیلی وقته اینطوره همه چی داره ولی پر کمبوده گاهی تهدید میکنه هیکشی حریفش نیس حتی از ازدواج زده شدم ازیناس ک مثلا زیر ابتو بزنه از خودش حرف در بیاره ب طرف بزنه ب هرکی میگم باور نمیکنه ینی فقط ماییم ک این مشکلو داریم تو خونواده؟ کل خانوادمون از پایه مشکل داره هیشکی با هیشکی خوب نیس نمیگم من خوبم ولی واقعا نمیدونم خانواده خوب چیه

باز خوبه من خواهرم خیلی وقته اینطوره همه چی داره ولی پر کمبوده گاهی تهدید میکنه هیکشی حریفش نیس حتی ...

من خواهرم واقعا مشکل داره...چون با هیچکس کنار نمیاد

فقط تو تنهایی خوش غرقه

مطلقه س و خونه مامانم زندگی می‌کنه ...مامانم هم بیچاره کرده

من خواهرم واقعا مشکل داره...چون با هیچکس کنار نمیادفقط تو تنهایی خوش غرقهمطلقه س و خونه مامانم زندگی ...

تو خونوادمون فقط فحش و دعوا و تحقیر بوده حالا نمیگم همیشه ولی خوشی خیلی کمتر بوده نمیدونم این چ سرنوشتیه اون از داداشم ک سال ب سال همو نمیبینیم البته از مادر جداییم، اون پدرم ک بیخیاله جدا شده تنها زندگی میکنه راحت انگار ن انگار دو تا دختر پس انداخته اینم از خواهرم مادرمم کلا سنش بالا رفته غر میزنه هیچوقت سیاست نداشت فقط میخواد ما ازدواج کنیم اعتماد ب نفس ندارم حس میکنم لایق دوست داشتن هم نیستم

تو خونوادمون فقط فحش و دعوا و تحقیر بوده حالا نمیگم همیشه ولی خوشی خیلی کمتر بوده نمیدونم این چ سرنو ...

عزیزدلم😔

چه شرایط سختی

خدا کمکت کنه

خیلی خستم میخوام بدونم کسی اینجور مشکلات داشته تو خود خانواده چیکار کردین برای بهتر شدن 😔

اره با خواهرم خیلی وقته قطع رابطم خدارو شکر شرش از سرم کم شد حالا مادرم دیوونه شده میره پشت سرم دروغ میگه تا همه رو دشمنم کنه

اره با خواهرم خیلی وقته قطع رابطم خدارو شکر شرش از سرم کم شد حالا مادرم دیوونه شده میره پشت سرم دروغ ...

جسارتا بیشتر مشکلتون چی بود قطع ارتباط کردین؟ متاهلین؟ شوهرتون نظرشون چیه