2777
2789
عنوان

رویای بچگیم vs رویای الانم 🤣

359 بازدید | 26 پست

بچگیم میگفتم من میخوام یه خانوم دکتر خیلی باکلاس بشم و پولدار بشم و اصلنم شوهر نکنم و کلی خوش بگذرونم😁

و الان پرستارم(البته الان پرستاری رو به پزشکی ترجیح میدم) و میگم من میخوام یه شوهر پولدار و خفن بکنم و اگه شد اصن سرکار نرم یا یه کار حیلی سبک و بجاش به خودم برسم🤣

ایا این برگشت به عقب نیست؟😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کدوم آدمی رو دیدی به ۱۰۰درصد آرزوهاش برسه 

شما به رویات نزدیک شدی 

وخیلی هم به نظرم موفقی ...شما در آرزوی چندین میلیون آدم داری زندگی میکنی 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

الان عاشق پرستاریمولی خب میدونی یه شوهر پولدار نیخوام که با پولاش عشق و حال کنم بی دغدغه

میفمم

شوهر پولدارباشه نیاز ب کار نیس

دعا کن منم فرهنگیان یا پبرا بیارم:(

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

منم رویای بچگیم پزشکی بود ازونایی که ی ماه ایراننیازده ماه خارج به همه دو سال ی بار وقت میده 😂😂😂😂

ولی الان ی شوهر دکتر میخام یا نه ی شوهر عرب پولدااااار🤣🤣

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

بعضی از زندگیارو که آدم میبینه میفهمه هیچی اندازه ی استقلال مهم نیست

خیلی از مردا ذات ندارن

در برابر اون پولی ک بهت میدن ی بلایی سرت میارن ک همشو خرج تراپی کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !