2777
2789
عنوان

اختلاف بچه ی اول با دومتون چقده 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست
خودت میخواستی فاصله بین اون ۳ تا بچه ات کم باشه؟

بله 

چون میخواستم سه تا داشته باشم همبازی هم باشن خیلی هم خوب بود با اینکه برای من سختی داشت اما الان باهم رفیقن میبینم کیف میکنم 

چهارمیه هم نمیدونیم چطور شد که اومد . 

اما انرژی خونمون شده .....‌

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بله چون میخواستم سه تا داشته باشم همبازی هم باشن خیلی هم خوب بود با اینکه برای من سختی داشت اما الان ...

چه قشنگ خدا براتون حفظشون کنه😍😍😍💕

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سال وپانزده روزمن رکوردزدم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

من به شخصه فاصله کم رو قبول ندارم

مادر واقعا فرسوده میشه

بچه اول هنوز به محبت و توجه نیاز داره ولی مادر مجبوره

همش به بچه دوم رسیدگی کنه. در آینده همسن میشن

همه خواسته‌ها و هزینه‌هاشون باهم اتفاق میفته

خلاصه اگرم دیرتر شد فک نکن خیلی بده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من به شخصه فاصله کم رو قبول ندارممادر واقعا فرسوده میشهبچه اول هنوز به محبت و توجه نیاز داره ولی ماد ...

مرسی بابت راهنماییت 

درسته👌👌👌

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

مرسی بابت راهنماییت درسته👌👌👌

عزمزمه چند وقت پیش یه نفر تاپیک زده بود میگفت فاصله سنیش با برادرش 12 ساله واقعا التماس میکرد فاصله سنی بچه هاتون زیاد نباشه بچه اول نابود میشه چون اون مجبوره یه سری کارا رو کنه نمیدونم من که تجربه نداشتم 

مرسی بابت راهنماییت درسته👌👌👌

فاصله من و داداشم 8_9 ساله

خیلی به مامانم کمک میکردم واسه بچه‌داری

دیگه در حدی شده بودم که مامانم بتونه باهام حرف بزنه

قانعم کنه، شیطنت نداشتم، محبت و توجه اولیه رو کامل

گرفته بودم. کلا هم واسه مامانم خوب بود هم خودم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سختمه چون کسی کمکم نکرد فقط ده روز ک زایمان کردم مامانم بود دیگر هیچ بنظرم بچه اول مستقل باشه بعد دو ...

بچه ی اولم  تو سه و سالو نمیگی میتونی خودشو تو دستشویی بشوره بنظرت؟ 

کارای زیادی داره واقعا حموم شستن و کارای دیگش 

چند سالگی میتونه مستقل بشه؟ 

فاصله من و داداشم 8_9 سالهخیلی به مامانم کمک میکردم واسه بچه‌داریدیگه در حدی شده بودم که مامانم بتون ...

من خودم یه برادر دارم با 6 سال اختلاف تا جایی که یادمه هیچ وقت بهش حسادت نکردم و باهم هم بازی هم  بودیم 

تو خیلی از کارام به مامانم کمک میکردم 

ولی خودم دام میخاد اختلاف بچه هام کم باشه 😕