2777
2789
عنوان

اختلاف بچه ی اول با دومتون چقده 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول با دوم ۲سال دوم با سوم یکسالو اندی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
بین اولی و دومی یکسال و ۶ ماه بین دوم و سوم یکسال و ۸ ماه بین سوم و چهارم ۸ سال

ماشالا خدا حفظشون کنه راضی هستی از اختلافشو؟ 

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

اول با دوم ۲سال دوم با سوم یکسالو اندی

پس برا من دیر شد 😕

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

ممنون .اره خدارو هزاربار شکر

خداروشکر 

ایشالا قسمت من 😁

ببخشید میتونم بپرسم برا هر کدوم چند ماه اقدام بودی؟ 

خوبه بنظرت؟

خدا روشکر خیلی راضیم چون بچه اولمو از پوشک که گرفتم باردار شدم دخترم نه سنش اینقدر کم بود که متوجه نباشهٔ و خطرناک باشه نه زیاد بود که حسادت کنه تا موقعی هم که رفت مدرسه دختر دومم عاقل شد و آبجیش رو اذیت نمیکرد