ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با سخت گیری بچه رو عصبی نکن حالا نجس کنه چی میشه؟ من سالی دوبار میدادم فرشامو قالی شویی .بعدشم اگه بحث نمازه سجاده پاک باشه کافیه.برای اینکه پای خیس هم رو فرش نزاری دمپایی بپوش تو خونه. دوتا دوستای من انقده سر پوشک سخت گرفتن بچه رو دعوا کردن الان بچه شون روانیه گاز میگیره جیغ میزنه اه اه
سلام منم تقریبایک ماهه پسرموازجیش گرفتم یعنی دوسال یک ماهش بودماشاا...فقط یه روزطول کشیدروزدوم هم جیش هم پی پی روگفت الانم خداروشکرتموم شدهمیشه هم میگه ولی بایدقیدفرشاروبزنی محاله بچه روازجیش بگیری فرشات نجس نشه منم شهریورشسته بودم ولی بازچندیارتوروزاول جیش کرد..خداروشکرشباروهم خشک میخوابه
به نظر من خیلی کوچیکه. من پسرم 3سال و دو سه ماهش بود خودش گفت مامان می خوام دیگه جیشم رو بگم. نه اون اذیت شد نه من. حتی یک بارم نه روز نه شب جیش نکرد که جایی نجس بشه.
منم دخترم رو تو دو سال و دوماهگی در عرض سه روز از پوشک گرفتم و بعد از اون هم جیشش رو گفته هم پی پیش رو فقط توی اون دو سه روز چند باری تا بردمش جیش کنه جا رو نجس کرد که منم بلافاصله یه لگن زیر فرش میزاشتم و آبکشی می کردم و پاک میشد. خداروشکر دخترم اصلا اذیت نکرد برای پوشک گرفتن ولی برای از شیر گرفتن خیلی اذیت شدیم البته از لحاظ روحی فقط
آخه بچه منم فقط کلمه های محدود میگه آب بابا میومیو آخ دست پا چشم گوش جیز داغ داچی(چایی) ماست وچندتا عدد و چندتا چیز دیگه میخاستم بدونم دوسالونیمش شد از پوشک بگیرم بهتره؟ آخه اونطور که از سایت دیدم هرچی بزرگتر بهتر راحت تر