2777
2789
عنوان

شهرزاد

92 بازدید | 9 پست

آقا من این سریال رو ندیدم یعنی بعضی قسمتاشو تو ماهواره دیدم ولی دنبال نمیکنم الان شهرزاد از قباد جدا میشه میره پیش فرهاد بعدش چی میشه؟ حوصله ندارم نگاه کنم. یکی خلاصه بکه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

قباد میمیره 

فرهاد میره 

تمام

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قباد میمیره فرهاد میره تمام

از تو فقط باید جزوه گرفت.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

هیچی با فرهاد ازدواج‌میکنه، دیگه بدبختی خونواده فرهاد شروع میشه، قباد کار هاشم را میگیره، خونه اش هم میخواد بگیره، فرهاد میره سر کار باعث اخراج اون میشه. دیگه هم نمیذاره شهرزاد بچه اش را ببینه

از تو فقط باید جزوه گرفت.

😂😂😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بعد فرهادو میندازن تو زندان شهرزاد دوباره مجبور میشه بره پیش قباد ولی بچشو میدزدن میره نجاتش بده میکشنش میمیره 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بعد هم شوهرخواهر شهرزاد خبرهای خونه را میبره برای قباد، که باعث کشته شدن هاشم و اصغری توسط شاپور میشند. فرهاد هم میره دکتر مصدق نجات بده، به هاطر خبرهایی که داماده داده بود نقشه لو میره فرهاد محکوم به اعدام میشه