2777
2789
عنوان

جهاز

100 بازدید | 15 پست

اینجا رسمه به پسر تشک وبالشت جهاز میدن..بالشت ها خراب بود شکافتمشون یه پنبه زرد پر از اشغال وبرگ خشک وخرده چوب واینا بود...مادرشوهرم اینو به پسرش جهاز داده..به نظرتون ببرم دم خونشون بگم یا خوبشو میارید یا اینها هم برای خودتون باشه؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خب پسر اینارو میاره که اگه خانواده ی خودش اومدن خونتون، ازش استفاده کنن. شما هم بذار واسه اون موقع.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارزش ندارد بیخیال شو

ادم زورش میاره..واسه دختراشون بهترین را میذارن کنار

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خب پسر اینارو میاره که اگه خانواده ی خودش اومدن خونتون، ازش استفاده کنن. شما هم بذار واسه اون موقع.

میخام به گوشش برسونم که بدونه من خر نیستم

خودت نبر اما از اونا هم استفاده نکن بعدا به شوهرت بگو اینارو نگاه کن خرابن

بهش گفتم..میگه پنبه درجه یکه کلوزه اس  

ادم زورش میاره..واسه دختراشون بهترین را میذارن کنار

خوب عزیزم چه زوری داره دو تا بالش که این حرفا رو نداره

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
خوب عزیزم چه زوری داره دو تا بالش که این حرفا رو نداره

چهار تا بالش پشت کمری بزرگها..چهار تا زیر سری..دوتا تشک یک نفره اس..همه با پنبه های درجه چهار

میخام به گوشش برسونم که بدونه من خر نیستم

به یه روش دیگه به روشون بیار بعدا. این کاری که میگی شان خودتو میاره پایین. باید طوری جلوه کنه که ببین من فهمیدم چیز بی کیفیت دادی ولی اصلا واسم مهم نیست چون من با این چیزای کوچیک غصه نمیخورم.

یا اینطور به روش بیار که فلانی از کجا بالش خریدین؟ ایراد داره ها دیگه نخریم از اونجا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

هرموقع اومدن برای خودشون استفاده کنید

احتمالا از قبل داشتن ‌.

واسه قدیماس اینکه میگی 

الان اصلا کسی پنبه استفاده نمیکنه

حداقل ۳۰سال پیش بود پنبه

بزار برای خودشون 

خودتم ناراحت نکن برای خانواده خودت خوبش بگیر.

به یه روش دیگه به روشون بیار بعدا. این کاری که میگی شان خودتو میاره پایین. باید طوری جلوه کنه که ببی ...

پررروتر از این حرفهان..تو فکرشم جلو جمع بگم حالش جا بیاد