2777
2789
عنوان

کیا مادرشوهر خوب دارن

218 بازدید | 18 پست

خواهرم ی مادرشوهر داره مثل فرشته .تازه خواهرم قدرشم نمی‌دونه.میره سرکار بچشو نگه میداره موقع مریضی تند تند غذا میاره .با هزینه خودش دو بار برده ترکیه سه بار شمال .تمام مراسما هدیه میاره.اونوقت مادرشوهر من چهار روزه نمیتونم تا ی دستشویی برم کرونا گرفتم هفته سی هستم دو تا بچه دیگه هم دارم ی سوپ برام نفرستاده.فقط بلده شارژ نت و پولش تموم میشه زنگ بزنه شوهرم بگه شارژ بفرست.

ششمین کاربری 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه مادرشوهرش مادرشوهر من خوبیش بااصلت باسیاست و کاری بهمون نداره

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

مادرشوهر من ی بار خوبه ی بار بد

دیرپز شل زرد امروز آش نذر داشت گفت بیا بگیر رفتم بگیرم  یکم حرف زدیم بعد گفت انشالله سال دگ نباشم براتون درست کنم 😐

دگ نتونستم بخورم

مادرشوهر من از مادرم برام بهتره،،مادر خودم هنوز بچه ها مو ندیده از نزدیک اما مادرشوهرم نذاشت حس غریبی رو تجربه کنم.

۵ ماه و نیمه من زایمان کردم تمام این مدت اومده کمکم و بچه هامو نگه داشته،،همیشه به شوهرم میگم قدرشو بدون واقعاً زن فوق العاده ای هست،،زنی که جوونی شوهرش فوت کرده ۴ تا بچه رو به بهترین نحو تربیت کرده شعور و شخصیت داره لایق پرستشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

مادرشوهر خواهرم. میاد خونشون نمیذاره آبجیم دست به سیاه و سفید بزنه براش دستشویی هم میشوره. لباس و طلا و همه چی میخره اخلاقش بی نهایت خوب هر کاری آبجیم کنه پشتشه و قربون صدقش میره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مثل من🥲احساس میکنم اینجا یه سیاره دیگس که مادرشوهر خوب دارن همه

من توغربتم بادوتابچه چون باشوهرم دعواکردم خودش ودخترش زنگ زدن بهم فحش دادن منم چون بچم ترسیده بودهیچی نگفتم امسال عیدکلابایدبمونم خونه دیگه نرفتم شهرمون