manam80 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 219 عنوان لیزر برای جوش خوبه یا نه 31 بازدید | 3 پست هر کاری میکنم این جوشای صورتم نمیره. دیگه حتی خجالت میکشم برم بیرون و سختمه. رفتم دکتر صابون دیترون تی سی سی و یه آزمایش کامل برام نوشت.ولی بقیه بهم میگن برم لیزر کنمخوبه؟ لیزر جلوی جوشا رو هم میگیره؟ 1403/12/26 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 لیزر اثر داره ولی تعداد جلساتش زیاده دیگه من فعلا دو جلسه انجام دادم 10 درصد بزور تغییر کرده باشم دکتره گفت از جلسه 4،5 تازه متوجه تغییرات میشی ، تعدادشم حداقل 8 جلسس اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️
manam80 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 219 لیزر اثر داره ولی تعداد جلساتش زیاده دیگه من فعلا دو جلسه انجام دادم 10 درصد بزور تغییر کرده باشم دک ... اخه یه جا گفتن یه جلسهستهمزمان جای جوش رو هم از بین میبره یا فقط جوش؟بعد گفتن که بعد از اتمام جلسات کلا دیگه جوش در نمیاد؟هزینهاش چقدر شد؟
دختری_با_ساز_امید عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 4071 اخه یه جا گفتن یه جلسهستهمزمان جای جوش رو هم از بین میبره یا فقط جوش؟بعد گفتن که بعد از اتمام جلسا ... برا من لیزر co2 بود گفتن حداقل هشت جلسه بعد برا جای جوش و افتادگی پوست و منافذ بازه ولی به خود جوش مربوط نیست ، اتفاقا جوش فعال نباید داشته باشی مگرنه عود میکنه اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️