2777
2789

من و همسرم هر دو ازدواج دوم هستیم که از ازدواج اولمون ی دختر بزرگ داریم تازگی ها ازدواج کردیم مادرشوهرم بهم گفت زود باشید دست بجنبونید بچه بیارید منم گفتم اما ما هر دومون ی بچه داریم گفت هر گلی ی بویی نمی دونم واقعا بچه بیارم یا نه همسرم خدایی خیلی خوبه

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ازدواج کردی صبر کن بذار همسرتو بهتر بشناسی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

صبر کن چند سال بگذره بعد البته اگه بچه هات کوچیکن اگه نه بزار گیرت بیاد

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

واسه چیته وقتی بچه دارین

شوهرت خوبه فقط کنارش خوش باش

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

من ازدواج مجدد کردم

۷ماه بعد عقد ازدواج م

باردار شدم

الان پسرم نزدیک ۹ماهشه

میگم چون پر تاپیک هام

(که می گفتم از زندگی قبلیم

تو اون دو سال جدایی

چه قدر ازدواجی بودم

چقدر گفتم از خواستگارهای متفرقه م

چقدر میگفتم  نا امید شدم

چقدر دلتنگ اون زندکی بودم

چقدر بدی هاش گفتم

چقدر باز یاد خوبی هاش کردم

ولی آخرش که خراب کرد همچی 

و گفتنم از همچی

چون تا جایگزین نکردن د لم از اون آدم و زندگی قبلی کنده نشده بود)

بالاخره اجابت شد دعاهام

تنهایی هام

و

گذرروندم اون دو سال جدایی رو بالاخره