2777
2789
تسلطت رو با تست ببر بالااول درسنامه بخون بعد سعی کن تست بزنیاگه بعد 30 تا تست نفهمیدی برو سراغ ویدئو

دوستم صفر بود بدون فیلم سه سال پشت کنکور بود مثل سگم میخوند. ولی یکی یسال پشت بود با فیلم پزشکی شیراز میخونه الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که جمع کنکوریها جمعه یه سوال داشتم این درصد ها برای زیست چطورهکنکور 98=82 درصد کنکور 99=75درصد ...

خوبه البته بستگی داره قبلا چقدر تستای کنکور حل کردی

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

خوبه البته بستگی داره قبلا چقدر تستای کنکور حل کردی

نه اصلا نزدم حتی تو کتاب تستا همش جدیدا 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خخب الان میگی دهمو جمع کردیحتما دوازدهمم یه مقدار از زیستش خوندیمنم خیلی عقبمزیست یازدهم صفرولی فقط ...

اره بابا من یازدهمم کامل صفره 

فقط دهمو کامل خوندم با نیمسال اول دوازدهم

ابجی دندون میخوام اونم میدونم امسال قبول نمیشم.. تصمیم گرفتم پشت بمونم سر این خیلیم شل شدم:)

دوستم صفر بود بدون فیلم سه سال پشت کنکور بود مثل سگم میخوند. ولی یکی یسال پشت بود با فیلم پزشکی شیرا ...

بعضیا روش خوندنشون اشتباهه

خودتو مث بقیه نبین 

اینم بهت بگم تنها محدودیتی که ما آدما داریم ذهنمونه

اگه بخوای آسمون به زمینم بیاد به چیزی که میخوای میتونی برسی

40 درصد از الان برا تجربی که حرف الکیه بقیه رو نمیدونم ملت 3 سال خوندن 40 میزنن

ادما باهم فرق دارن

الکی نیست 

اما بحث اینه کمتر ادمی میتونه 

به هوش خیلی ربط داره 

اره بابا من یازدهمم کامل صفره فقط دهمو کامل خوندم با نیمسال اول دوازدهمابجی دندون میخوام اونم میدونم ...

منم وضعیتم همینه

بخدا درک میکنم:) 

منم دلم دارو تهران میخواد 

فقط یلحظه که فکر میکنم با خودم اگه نشه چی؟ 

اگه چیزی که میخوام نیارم چی؟ 

آدم داغون میشه 

ولی بنظرم با یه مشاور خوب هماهنگ کن، خدا رو چه دیدی شاید شد...