2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله طلا همیشه رشدش بیشتره . ولی همه چی‌که طلا نیست . یعنی‌ ماشینتو ماهی یبارم در‌نمیاری از پارکینگ ؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
از قدیم همیشه میگن ماشین آب و آتیشه نمیشه به عنوان سرمایه روش حساب کردبلاخره وسیله اس ولی طلا بنظرم ...

درسته

ولی بی ماشینی ام سخته مخصوصا که من از ۱۸سالگیم ماشین زیر پام بوده اصلا عادت ندارم به بی ماشینی و اسنپ🥲از طرفی اخه واقعا رفت و امدم ندارم اونقدر و دوس دارم مدلشو ببرم بالا

گفتم ی سال طلارو نگه دارم شاید سودش بیشتر از ماشین باشه

طلا بخوای بگیری باید آب شده بگیری که اجرت کمتری بدی، بازم از طلافروش مورد اعتماد بپرس و مشورت بگیر

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

درستهولی بی ماشینی ام سخته مخصوصا که من از ۱۸سالگیم ماشین زیر پام بوده اصلا عادت ندارم به بی ماشینی ...

سود طلا که خب همیشه از ماشین بیشتر بوده ولی الان لعنتی جفتشونم تقریبا زیادی گرونه 

حالا تو که اینجوری میگی پس همون ماشینتو نگهدار که میگی عادت نداری به بی ماشینی ولی فعلا مدلشو عوض نکن اگر پولت نقده طلا بخر بذار کنار بعد عید ببین اوضاع چجوری میشه دیگه چاره ایی نیست