2777
2789
عنوان

چی بخونم

47 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام

من علاقه زیادی به کتاب مخصوصاً رمان دارم ولی خب دوست دارم اطلاعتمو هم بالا ببرم ینی چون با رمان و اینا نمیشه اطلاعت و افزایش داد 

میشه بگید تو ژانر تاریخی و علمی و اینجور چیزا چی بخونم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینارو خوندم

حسن صباح در کشاکش با ترکان خاتون بانوی ملکشاه 

پطر کبیر

تاریخ ایران باستان 

خواجه تاجدار

خداوند الموت 

کنیز ملکه مصر

رامسس فرزند خورشید

بهرام چوبین 

ماری آنتوانت 

تاریخ جنگ های صلیبی

ده قزلباش

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀

بهترین کار برای بالا بردن اطلاعات عمومی پادکست گوش دادن هست اگر علاقه داشتید میتونم چندتایی معرفی کنم هم در زمینه ی تاریخی هم علمی هم اجتماعی

اما کتاب اتفاقا رمانها هم میتونن خیلی نکات خوب یاد بدن مثل کتاب های تلستوی و داستایفسکی هم با فلسفشون آشنا میشی هم از خوندن لذت میبری

به نظرم از کتاب ها و رمان های ساده ی فلسفی شروع کن چون فلسفه مادر همه ی علم هاست به گفته ی خیلیا

در نهایت کتاب مادام بوآری ، زندگی خود را دوباره بیافرینید ، وقتی نیچه گریست کتابهایی هستن که بسیار کمک کننده و جذاب هستن

میشه پیشنهاد بدی

علمی:

پادکست عصر حجر

ژن کست

دایجست

فلسفه علم

استرینگ کست

تاریخی :

پرچم سفید

راو کست

بیوگرافی

رادیو نیست