2777
2789
عنوان

بیدار شدن بچه یه ساله با جیغ و گریه

308 بازدید | 19 پست

بچه ها دخترم یه هفتس با گریه چند بار تو خواب بیدار میشه اینقدر جیغ میزنه و گریه میکنه که همسایه ها خبر دار میشن قبلا اینجوری نبود 

همسایه بالاییمون همینطوریه هرروز و گاهی شبها صدای بچش میاد خیلی هم مادر خوبیه میشناسمش فکر کنم بچه ها تا سه سال همینطوری ان 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه استاد روانشناسی داشتیم میگفت هیچ وقت وقتی بچه خوابه جایی نرید و بچهرو پیش کسی بذارید چون اگر بیدار بشه و ببینه مادرش نیست ضربه ای که میخوره تا مدت ها یا شبا نمیخوابه یا با گریه بیدار میشه میگفت بیدارش کنید بگید من میرم فلان جا مثلا پیش بابا بمون تا بیام 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

قبل خواب براش آیت الکرسی بخون

بنظرم از چیزی ترسیده.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

همسایه بالاییمون همینطوریه هرروز و گاهی شبها صدای بچش میاد خیلی هم مادر خوبیه میشناسمش فکر کنم بچه ه ...

اخه قبلا اینجوری نبود قرآن گداشتم بالاسرش درست نشد داداشش راحت تا صبح میخوابه

یه استاد روانشناسی داشتیم میگفت هیچ وقت وقتی بچه خوابه جایی نرید و بچهرو پیش کسی بذارید چون اگر بیدا ...

دوقلو بودن تا ۲ ماه پیش کنار مادرشوهرم میخوایید تو این دوماه اذیت نشد 

دو قلو هستن و تو حواب انگار راه میرن بد بخوابن بین دوتاشون یا بالاسرشون میخوابم

اخی، همچنان پیششون بخاب تا حس امنیت داشته باشن، نصفه شب قبل اینکه بیدار بشن بهشون شیر بده که ارامش بگیرن تو خاب که دیگه بیدار نشه تا صبح

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اخه قبلا اینجوری نبود قرآن گداشتم بالاسرش درست نشد داداشش راحت تا صبح میخوابه

اینم از یک تا سه که الان هست همینجوریه 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

شایدم خواب بدی دیده یهو اینجوری شده والا پسر من یه بار خواب بد دید تا چند وقت این شکلی بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حتما حس میکنه شاید باز میخای بزاریشون بری، باید امنیت و حس کنه که پیششی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی