2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژله فرفره ای یا رولتی در سرآشپز پاپیون


https://sarashpazpapion.com/recipe/up7nq0h7s6pgua06cf35kvet71rcbiv5


مواد لازم برای۴ نفر

https://sarashpazpapion.com

پودر ژله   ۱ بسته

بستنی وانیلی  ۱/۲ لیوان


طرز تهیه

۱- در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

۲- ژله حل شده رو داخل مایکروویو بگذارید یا روی حرارت کتری .جوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمونده باشه و ژله کاملا یکدست بشه.

۳- کمی صبر کنید تا ژله یه کم سرد بشه(خیلی صبر نکنید همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ بشه کافیه).

۴- حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله.

۵- آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه.

۶- ظرف تفلون نچسبی رو انتخاب کنید و روش سلفون بکشید. حالا ژله رو بریزید داخلش و برای 45 دقیقه بزارید داخل یخچال.

۷- ژله رو از یخچال بیرون آورده با استفاده از چاقویکه توی آب داغ گرمش کردیم دور ژله رو میبریم که از قالب جدا شود. بعد روی یک سطح صاف قرار میدهیم.

۸- حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید .

۹- آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال.

۱۰- یک ساعت صبر کنید تا ژله کاملا ببنده!


سایر نکات

این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره

به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.

اندازه ظرف خیلی مهمه چون ضخامت تو این ژله مهمه اگه زیادتر یا کمتر از یک سانت باشه ژله میشکنه

سینی که میخواهیم ژله را درونش بریزیم باید خیلی کم چرب بشه اگر زیاد چرب بشه هنگام رول کردن بهم نمی چسبه

زیاد هم نزدن بستنی خیلی مهمه چون اگه زیاد  هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و وقتی تو سینی میریزی ژله در قسمت زیر و بستنی در قسمت رو قرار نمیگیره و اونی که ما میخوایم نمیشه


منبع :‌سرآشپز پاپیون

وبسایت :‌

https://sarashpazpapion.com

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
میان تهی چجوریه میشه بگید

ژله میان تهی  در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/6un6he62c036rdjpsts5gle4olae05ag

مواد لازم برای۴ نفر
آب (سرد)  ۲ لیوان
آب (جوش)   ۲ لیوان
پودر ژله (در رنگ های دلخواه)  ۲ بسته

طرز تهیه
۱- اگر می خواهید این دسر را تهیه کنید، باید آن را برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید.
۲- یک بسته پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش به خوبی مخلوط و حل کنید.
۳- سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه نمائید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
۴- در هر لیوان مقداری از این مواد را بریزید تا حدودا یک سوم لیوان رو پر کنید .
۵- لیوان ها را درون یخچال قرار دهید تا ژله ها کاملاً بسته و سفت شوند.
۶- پودر ژله ی بعدی را که ترجیحاً به رنگ دیگر باشد، مطابق دستور قبل آماده نمائید.
۷- آن را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد.
۸- پس از اینکه ژله های درون یخچال کاملاً سفت شد، در هر لیوان مقداری ژله بر روی ژله  سفت شده بریزید.دقت کنید که تمام ظرف رو پر نکنید حداقل یک سوم ظرف باید خالی باشه.
۹- خیلی سریع، دهانه ی  لیوان را به طور کامل با سلفون بپوشانید . و محکم ببندیدش از محکم بودنش مطمئن باشید
۱۰- سلفون بخاطر حالت روغنی که داره واسه باز کردن از روی ژله بهتر از نایلونه
۱۱- سپس به سرعت لیوان را برگردانید و آن را روی یک سینی قرار دهید. لیوان های بعدی را هم به همین منوال انجام دهید. سپس سینی را درون یخچال قرار دهید تا ژله های تازه، به خوبی بسته شوند.
۱۲- سپس لیوان ها را برگردانید و سلفون ها را به آرامی از روی لیوان ها بردارید.اکنون فضای بین دو ژله خالی می شود.
۱۳- می توانید روی آن را با میوه و خامه تزئین کنید و به عنوان یک دسر زیبا در مهمانی ها سرو کنید.


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
https://sarashpazpapion.com

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

قالب خوشگل بگیرن و چند مدل ژله ...ژله هارو لایه به لایه بریزین ژله قبلیکه گرفت ژله بعدی رو وقتی سرد شد بریز میشه ژله رنگین کمان ...میتونید ژله ها رو با بستنی هم قاطی کنید که طیف های رنگی خوشگلی در میاد

شکل قالب توی زیبایی ژله خیلی تاثیر داره

اگه میخواید ژله های چند رنگ درست کنی حتما حواست باشه که لایه های ژله باید با یه قاشق بستنی مخلوط بشن وگرنه وقتی ژله رو برمیگردونی طیف های رنگی رو نمیبینی. چون ژله ها اگه شفاف باشن فقط به رنگ تیره تر دیده میشن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ژله فرفره ای یا رولتی در سرآشپز پاپیون https://sarashpazpapion.com/recipe/up7nq0h7s6pgua06cf35k ...

سلام،میخوام ژله رنگا رنگ درست کنم،اما یه مشکل دارم،اگ میشه راهنماییم کنید،تو فاصله ای ک میخواییم ژله تو ظرفا بریزیم ک بزاریم تو یخچال تا ببنده،ژله ای ک اضافه میاد و برای یه لایه دیگ میخواییم و چکار کنیم؟!تو این فاصله خراب نمیشه؟!

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792