2821
2789
عنوان

من دیونه شدم 😭😭

619 بازدید | 60 پست

چند وقت خیلی احساس بدی دارم هر روز بدتر میشم یه روز خوبم یه روز بدم نصف شبا بیدار میشم بیخودی گریه میکنم یهو ۲۴ ساعت نمیخوابم خوابم میاد ولی نمیتونم بخوابم یهو دلشوره میگیرم بدنم داغ میشه جوری که همه میگن تب داری بعد یهو خودش خوب میشه ترو خدا بگید چم شده الان یک هفتس تقریبا اینجوریم هرروز داره بیشتر میشه 😭😭😭😭 خودم از دست خودم کلافه شدم

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید باردار باشی 

هورمونهای ادم بهم میریزه

پریودت منظمه؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

ترو خدا هر کی چیزی میدونه بگه خیلی نگرانم شوهرم همش میگه چت شده چرا اینجوری شدی اصلا حوصله هیچی ندارم الان تو امتحاناست هیچ کدومو نرفتم 

کارای خونرو انجام نمیدم 

اره منم اوایل بارداریم اینجوری بودم پری نشدی یه تست بزن چون منم دقیق عین شمام بودم تازه الانم اینجور ...

امروز روز موعدم بود ولی نشدم اما بی بی گذاشتم منفی بود دلدرد پری دارم 

شاید باردار باشی  هورمونهای ادم بهم میریزه پریودت منظمه؟

تو اقدام هستم عزیزم دارو میخورم ولی امیدی به باردار بودن ندارم امروز ۲۸ سیکلم بود بی بی منفی شد

ترو خدا هر کی چیزی میدونه بگه خیلی نگرانم شوهرم همش میگه چت شده چرا اینجوری شدی اصلا حوصله هیچی ندار ...

عزیزم ما که دکتر نیستیم به محض دیدن همچین تغییراتی اولین کار ممکن رفتن به پیش پزشکه فردا برو حتما

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
شایدبارداری چقدمونده به پری؟؟ 2تاعطسه کردم مبارکه😀

خدا از عطسه هات بشنوه ولی فکر میکنم آخرای عمره دارم میمیرم الان کلی واسه اون خانمه که از خواهر شوهرش میگفت بغض کردم گریه کردم

تو اقدام هستم عزیزم دارو میخورم ولی امیدی به باردار بودن ندارم امروز ۲۸ سیکلم بود بی بی منفی شد

انشالله که باردار باشی عزیزم.نبودی هم به زودی ایشالله

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
امروز روز موعدم بود ولی نشدم اما بی بی گذاشتم منفی بود دلدرد پری دارم 

خب پس بیشتر هورمونیه.اما معمولا همه گاهی اینطوری میشن و زودگذره.اگر ادامه پیدا کرد.و بی دلیل این حسو داشتی برو پیش روانکاو تا یه وقت افسردگی نداشته باشی😗😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
عزیزم ما که دکتر نیستیم به محض دیدن همچین تغییراتی اولین کار ممکن رفتن به پیش پزشکه فردا برو حتما

آخه برم پیشه چه پزشکی چی بهش بگم میخنده بهم میگه برو ادا در نیار 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792