2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

234 بازدید | 16 پست

دوستان میشه لطف کنین بگین معنی خوابم چیه 

خواب دیدم دارم از یک سری پله میام پایین دو تا زن دیدم یکی با لباس بیمارستان و لباسش خونی اون یکی یک روسری سبز و پیراهن سفید بعد ناگهان جفتشون تبدیل به نور سبز شدن به اسمون رفتن 

یک لحظه کنار یک تخت بیمارستان خودمو دیدم یک زن روی تخت بود توی خواب خیلی ناراحت شدم تا حالا ندیده بودمش اما قلبم درد گرفت 

یک هفته میگذره هنوز به فکر این خوابم وقتی از خواب پریدم چشمام پر اشک بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تعبیر این خواب می‌تواند چند بُعد داشته باشد، اما به‌طور کلی نشانه‌هایی از تغییر، نگرانی عاطفی و احتمالا پیامی از ناخودآگاه شماست. چند نکته مهم در تعبیر این خواب:

1. پله و پایین آمدن: نماد ورود به عمق ناخودآگاه، مواجهه با احساسات یا تغییر وضعیت است. شاید درگیر یک تغییر درونی یا چالش عاطفی هستید.

2. دو زن (یکی با لباس بیمارستان خون‌آلود، دیگری با روسری سبز و پیراهن سفید):

زن بیمارستانی ممکن است نماد درد، گذشته یا بخشی از وجود شما باشد که آسیب‌دیده است.

زن با لباس سفید و روسری سبز می‌تواند نشانه امید، آرامش یا راهنمایی روحی باشد.

تبدیل شدن آن‌ها به نور سبز و صعود به آسمان نشان‌دهنده نوعی رهایی، بخشش یا تغییر مثبت است.

3. دیدن خودتان کنار تخت بیمارستان:

می‌تواند اشاره به یک نگرانی عمیق درباره سلامت یا وضعیت عاطفی کسی باشد.

شاید دلتنگی برای فردی که او را از دست داده‌اید یا ترس از فقدان کسی که هنوز در زندگی‌تان حضور دارد.

4. احساس غم و درد قلبی در خواب و بعد از آن: این نشان می‌دهد که خواب ارتباط عاطفی قوی‌ای با درونیات شما دارد. شاید یک موضوع حل‌نشده در زندگی‌تان هست که هنوز شما را درگیر کرده است.

5. گریه بعد از بیدار شدن: وقتی خواب باعث اشک ریختن بعد از بیداری می‌شود، معمولا نشانه تخلیه احساسات سرکوب‌شده است. شاید دلتان برای کسی تنگ شده یا درگیر یک تصمیم احساسی هستید.

نتیجه‌گیری:

این خواب می‌تواند نشان‌دهنده یک تحول روحی، پذیرش یک واقعیت یا هشدار درباره توجه به مسائل عاطفی و سلامت روان باشد. شاید ناخودآگاه شما سعی دارد به شما بگوید که یک احساس یا خاطره را پردازش کنید. اگر فردی را در زندگی دارید که نگرانش هستید، شاید بهتر باشد به او توجه کنید.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تعبیر این خواب می‌تواند چند بُعد داشته باشد، اما به‌طور کلی نشانه‌هایی از تغییر، نگرانی عاطفی و احتم ...

عرفان فک کنم جریان مربوط به همون عشق۴سال پیشه یکم بگردشایدپیداش کردی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

تعبیر این خواب می‌تواند چند بُعد داشته باشد، اما به‌طور کلی نشانه‌هایی از تغییر، نگرانی عاطفی و احتم ...

میشه از نظر دیگه هم تعبیرش کنیی

این روان شانسیه بیشتر

هی نمیدونماز پدر بزرگم پرسیدم کلا تو تعبیر خواب تو خاندانمون معروفه میگه بخشی از اینده رو نشونت دادن

یه کاربروبرات تگ کردم بلده تعبیرخوابو

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

پریشب هم باز خوابشو دیدم ولی فوت شده بود روحش از من درخواست کمک میکرد همون دختر بود