2777
2789
عنوان

شوهر بیخود

207 بازدید | 21 پست

اقا من عاااشق اینم ک رو دستم تتو بزنم  میگ نه نمیذاره میگه ن من ن تو ازین دری وریا.دعایی طلسی وردی جمل جادویی چیزی ندارید بدم بخودرش راضی بشه؟ خخخخ

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

با زبون خوش باید راضیش کنید

خدایی به چه‌چیزایی گیر میدن مرداتون خب بدن خودته دوست داری دیگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم بدش میاد میگه مگه لاتی(به کسی برنخوره نظر اونه 🙏)

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

با زبون خوش باید راضیش کنیدخدایی به چه‌چیزایی گیر میدن مرداتون خب بدن خودته دوست داری دیگه

چندین ساله با زبون خوش میگم راضی نمیشه تو اینستا دیده ک ی دکتر گفته ی سری بیماری ها هستن ک پنهانن با تتو رو میشن ی همچین چیزی اینم ترسیده

حالا عزیزم سلیقه خودته، ولی من هرکیو دیدم که تتو زده بعد یه مدت پشیمون شده و توصیه کرده ک هیچوقت همچ ...

کاش منم میزدم خیلی دلم میخاد شدید

حالا عزیزم سلیقه خودته، ولی من هرکیو دیدم که تتو زده بعد یه مدت پشیمون شده و توصیه کرده ک هیچوقت همچ ...

ببین تاتو باید جایی باشه نبینی تا دلتو نزنه جلو چشم باشه دلتو میزنه 

من رو کمرم دارم رو سینه فقط رو‌دست راستم یه بزرگ دارم که اونم زیاد بهش نگاه نمیکنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چندین ساله با زبون خوش میگم راضی نمیشه تو اینستا دیده ک ی دکتر گفته ی سری بیماری ها هستن ک پنهانن با ...

بگو‌واقعا دلم میخواد

گفتم نذاشت

😐چی بگم والا من زایمان کردنی گفتم کادو باید بذاری دستمو‌پلمپ کنم گفت باشه ولی پشت دستمو‌زدم کامل نزدم 

مبارکت باشه گلم، دلتو نزده؟؟

نه خواهر خیلی دوست دارم تاتو اگه روم میشد پلمپ میکردم ولی نمیشه چون بخاطر پسرم همش جاهای دولتی میرم همین استینم کوتاه باشه بد نگام میکنن 

شوهرمم خودش خیلی دوست داره هم برا خودش هم برامن