2777
2789
عنوان

تب بچم پایین نمیاد چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر میگم غذا اینا میخوره؟ خروپف نمیکنه؟شاید تو گلوش چیزی گیر کرده .ببرش پیش یه نفر که وارده ردش ...

غذام نمیخوره

اینجا نداریم از ایناا اصلا نیست این ورا میدونم چی رو میگی ولی شهر ما نداره

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
استامینفون باید پنج سی سی بدم بهش دکتر کفت هشت سی سی بده نه سی سی دادم اصلا انگار نه انگااار انگاری ...

وزنش چقدره .نصف وزنش در استامینوفن.و یک سوم وزنش در بروفن

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

چندسالشه؟ بهش آب سیب بده بخور

دائم دست و پا و صورتشو آب بزن

آبی که نه گرم باشه نه خیلی سرد

جوراب پاش کن، پیازو حلقه ای خورد کن بزار کف پاش

در کنارشم داروهاشو مصرف کنه ایشالا به زودی خوب شه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

استامینفون باید پنج سی سی بدم بهش دکتر کفت هشت سی سی بده نه سی سی دادم اصلا انگار نه انگااار انگاری ...

حتی به عنوان غذا بهش تند تند آب سیب با یه قاشق عسل حل کن بده بخوره تبش رو میاره پایین 

اینو طب سنتی اسلامی میگه 

هیچی بهتر از آب سیب نیست 

بهترین عفونت بر وسم زدای قوی 

شاید فورن نیاره پایین ولی از پایه درمان میکنه 

اللّهم عجل الولیک الفرج

اشکالی ندارد اگه تحت نظر دکتره ترکیب شیاف و پروفن هر ۴ساعت و ۶ساعت

گفت بروفن اصلا نده 

خونریزی معده میاره

شیاف دیکلوفناکم نده

فقط شربت استامینفون و شیافش اینام اصلا اثر نداره

زمان بده عزیزم..هول نکن .. استرس خودت حالشو بدتر میکنه مایعات زیادددد بهش بده .. همون مقدار ک دکتر گفته دارو بده ن زیاد ن کم پاشویه روی ران و شکم جوابه...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
غذام نمیخورهاینجا نداریم از ایناا اصلا نیست این ورا میدونم چی رو میگی ولی شهر ما نداره

کاش شهر اطراف پیدا کنی ببریش 

گناه داره بچه .ولی همه جا داره ها یکم پرس و جو کن از همسایه ها .یا تاپیک بزن شاید کسی میشناسه .چون میگی ازمایشاش سالم بوده اینو گفتم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

غذام نمیخورهاینجا نداریم از ایناا اصلا نیست این ورا میدونم چی رو میگی ولی شهر ما نداره

مرکز طب سنتی ندارین 

جایی که حجامت میکنن 

پسر من شش روز تب داشت آخر رفتیم واسش تل گیری کردیم تبش قط شد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه نکنکه خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز❤️ کاربر قدیم✨ک🌿❤️
وزنش چقدره .نصف وزنش در استامینوفن.و یک سوم وزنش در بروفن

پونزده کیلوعه ببین ساعت دوازده نه سی سی استامبنفون پاراکبد دادم اصلا انگار نه انگار

تند تند آب سیب بده افراط کن هی بهش آب سیب بده تا کاملا تبش قطع بشه

نمیخوره اصلا

با سرنگ بدم؟

آب سیب خودم باید بگیرم؟اب میوه فروشیا دارن؟