2789

بله میتونن ولی تا اون موقع دیگه پیر شده

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما توروخدا کمک به خدا دروغ نمیگم رو م نمیشه خودم تاپیک بزنم

من باردارم دوماهمه قبل بارداری اصلا فیلم ناجور نمیدیدم اصلا خوشم نمی اومد که ببینم بخدا

فقط یکی دو بار تو نوجونی پام لغزید یادتونه گفتم یه خواب دیدم دوتا آدم اذیتم میکردن

از فرداش انگار دست خودم نیست از این فیلما نگاه میکنم گاهی توروخدا بگید چیکار کنم برای جنینم و خودم خیلی نگرانم

دعام کنید نجات پیدا کنم

ببخشید موردی رو داشتین تو اطرافیانتون ؟ چون از یکی پرسیدم گفت خیلی گیر میدن بهشون و اجازه نمیدن

بله اما پشیمون شد از رفتن 

چون اصلا ربطی به تعهدی نداره پزشکی سخت برمیدارن برای مهاجرت

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

خانوما توروخدا کمک به خدا دروغ نمیگم رو م نمیشه خودم تاپیک بزنممن باردارم دوماهمه قبل بارداری اصلا ف ...

روت نمیشه خودت تاپیک بزنی ولی روت میشه تاپیک بقیه رو به گند بکشی