2777
2789
عنوان

یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اخه ب خواهرم ۴۹۲۰۰  دادن میتونه باغم بخره حسودیم شد😂😂

خخخ اره ديگه خو بحالش چه زندگي لاكچري ميتونه داشته باشه مخصوصا اون ٢٠٠ تومن 😂😂😂

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
خخخ اره ديگه خو بحالش چه زندگي لاكچري ميتونه داشته باشه مخصوصا اون ٢٠٠ تومن 😂😂😂

وای نگو همون ۲۰۰ رو داشت ک تونست باغم بخره اگه اون نبود ک نمیشد😁😁😁😁

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
وای نگو همون ۲۰۰ رو داشت ک تونست باغم بخره اگه اون نبود ک نمیشد😁😁😁😁

كا ش يذرشو كمك ما ميكرد 😄😄😄

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
آره ناکس ب من نداد خونه سوبلکس بخرم پولم ب دوبلکس رسید😃

بسه تروخدا ملتو داغون كريدم

شوهر من كه يه ساعت پيش موجودى گرفت نريخته بودن هنوز نكنه مال مارو هم از اين ماه قطع كردن😰

شوهر منم موجودی گرفت نریخته بودن

میخواست وام ازدواج و بریزه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
چند ماهه به ما نمیریزن چیزی هم نداریم فقط یه ماشین 😢😭😢 چند ماه  دست نزدم گفتم جمع میشه می ...

اخی...عزیزم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
آره   اخجون فردا میرم بازار      

چی میخری حالا.😁

ما نميگيريم 😎😎

مرفه بی درد.😁

مرفه بی درد.😁

خخ نه بابا ما فقط محتاج نون شب نيستيم گفتيم نگيريم حداقل اينطوري يكم از عذاب وجدانمون راحته پول بين المال نميخوريم 

خخ نه بابا ما فقط محتاج نون شب نيستيم گفتيم نگيريم حداقل اينطوري يكم از عذاب وجدانمون راحته پول بين ...

البته توهين نميكنما خومونو ميگم فقط