شببرفی مدیر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 403 عنوان طلا الان بخریم | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 21 پست دوستان طلا الان بخریم خوبه بعد عید گرون میشه یا اینکه بعد عید بخریم ارزونتر میشه؟؟ 1403/12/26 | 10:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4791 طلا خرداد میشه ۸تومن شهریور میشه ۱۰تومنهرکی از قبل خریده برد کرده الان اگه داری بخر بازم خوبه کلی سو ... بنظرت برای ۴۰۰ تومن طلای آب شده بهتره یاسکه؟ میان مدتم میخوام نگه دارم
دلبرخودم_م عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5681 میلی چیه همون ملی گلد که تبلیغ میکنن؟ فقط نوشته میلی کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
ramonabud عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6443 بنظرت برای ۴۰۰ تومن طلای آب شده بهتره یاسکه؟ میان مدتم میخوام نگه دارم طلافروشی رفتم میگفت هروقت هرپولی اومد دستتون فقط طلا بخرید تا سقف ۲۰۰تومن دلار خوبه ولی بالای ۲۰۰ طلای اب شده قرار خیلی گرون شه
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4791 طلافروشی رفتم میگفت هروقت هرپولی اومد دستتون فقط طلا بخرید تا سقف ۲۰۰تومن دلار خوبه ولی بالای ۲۰۰ طل ... ممنون ازراهنماییت
دلبرخودم_م عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5681 معتبره؟ آپ هست؟ میسه توضیح بدی یکی از دوستام ۳تومن برداشت کرده بود منم نصبش کردم ۹۰۰تومن پول داشتم خریدش رو زدم چون فعلا احتیاج ندارم بمونه سود بیاد روش درسته کمه ولی خب از نگه داشتنش بهترهخواستی نصبش کنی milli-rloqa کد معرف منو بزن به هر کدوممون ۳۴تومن پول میده کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8728 یکی از دوستام ۳تومن برداشت کرده بود منم نصبش کردم ۹۰۰تومن پول داشتم خریدش رو زدم چون فعلا احتیاج ندا ... اره دقیقا. هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.