2777
2789
عنوان

عید دیدنی خونه جاری

209 بازدید | 5 پست

سلام دخترا . پیشاپیش سال نو مبارک باشه

نظر میخواستم ازتون . تقریبا دو ماهه جاریم بی دلیل همش قیافه میگیره و به زور جواب سلام میده . البته ما همدیگرو خونه مادرشوهرم میبینیم . رفت و امد و تماس هم نداریم . خیلی به من حسادت میکنه به خودم و زندگیم و همسرم . چون از لحاظ اخلاقی همسر من خیلی بهتره . چندباری به مادرشوهرم گفته که اون یکی عروست برات عزیز تره . حالا اصلا همچین چیزی نیست 🙄. میدونم که همسرم برای عید دیدنی میخواد بره خونشون. تنها که نمیره میخواد منم باهاش برم ولی یاده قیافه گرفتن و کم محلی جاریم میوفتم دوست ندارم برم . نمیخوامم بخاطر اونا با همسرم بحث کنم . شما جای من بودید چیکار میکردید ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بی دلیل سرد شده؟

بله خیلی بی دلیل . چون خودم شاغلم برای خودم بهترین گوشی و لباس و میخرم به خودم میرسم و همسرمم خیلی توجه میکنه بهم ‌ ولی برعکس برادرشوهرم خیلی با زنش بد رفتار میکنه دست به زن داره برای زنش خرج نمیکنه و درامدی هم نداره فکرمیکنم به خاطر همین باشه . چون ما اصلا رفت امد نداریم و تا به حال نه ازش بدگویی کردم و نه غیبت