2777
2789
عنوان

دلیلش چیه که شوهرم میگه مامانم نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 24 پست
عزیزم منم ام اس دارم ولی من تعداد پلاکهام بالاس و دکتر بهم گفته مشخص نیست از کی داشتی. فقط حمله ۶ سا ...

ممنونم من با  ترس شدید مریض شدم نمیشه گفت کسی از اول داشته من شروعش از همون سر و صدای همسرم و ترس من تو سن ۲۰ و کوبیدن در کماد بود اونم وقتی یه تازه عروس همچین انتظاری نمیبره و بد میترسه . ان شاالله سلامت باشی من دیفوزل میخورم روزی دو تا . چند بارم کورتون درمانی شدم قبلا

بله بیماری ام اس هم ربطی به همسرتون نداره عزیزم❤️

نه عزیز . من سال اول شوهرم اولین پاگشایی که داییم دعوت کرده بود رو می خواست نیاد اونم وقتی حاضر شدم نشستم گفت حاضر شدی جایی نمیریما همه هم منتظر زنگ میزدن کجایین استرس بدی به جونم افتاده بود شوهرم سر و صدا میکرد در کماد و بد کوبید صداش پیچید تو سرم انگار . چند روز بعد دو بینی گرفتم و شروع ام اس .... تشخیص دادن و کورتون درمانی و ... چند سال بعدشم سر یچیز دیگه همین طور . خداروشکر بهترم ولی تحت کنترل و اینام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني سال اول چيكار كرد كه تو ام اس گرفتي؟

من سال اول شوهرم اولین پاگشایی که داییم دعوت کرده بود رو می خواست نیاد اونم وقتی حاضر شدم نشستم گفت حاضر شدی جایی نمیریما همه هم منتظر زنگ میزدن کجایین استرس بدی به جونم افتاده بود شوهرم سر و صدا میکرد در کماد و بد کوبید صداش پیچید تو سرم انگار . چند روز بعد دو بینی گرفتم و شروع ام اس .... تشخیص دادن و کورتون درمانی و ... چند سال بعدشم سر یچیز دیگه همین طور . خداروشکر بهترم ولی تحت کنترل و اینام 

نه عزیز . من سال اول شوهرم اولین پاگشایی که داییم دعوت کرده بود رو می خواست نیاد اونم وقتی حاضر شدم ...

خوب ام اس با یه حمله عصبی(ناراحت شدن )خودشو نشون میده 

ولی زمینش تو بدن وجود داشته کسی که ام اس داره نباید شوک بهش وارد بشه کلا 

نه عزیز . من سال اول شوهرم اولین پاگشایی که داییم دعوت کرده بود رو می خواست نیاد اونم وقتی حاضر شدم ...

زمینش وجود داشته عزیزم❤️

امیدوارم روز به روز بهتر بشید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خوب ام اس با یه حمله عصبی(ناراحت شدن )خودشو نشون میده ولی زمینش تو بدن وجود داشته کسی که ام اس داره ...

نه عزیز لزوما این طور نیست کسی که از شکم مادر دراومده یعنی ام اس داشته .؟ طی یه اتفاق ممکنه اعصاب بهم بریزه و دور از جون همه خود ایمنی بشه از ترس زیاد از استرس زیاد که من خیلییییییی بد ترس داشتم حالم بد شد که ن سلول ها قاطی کردن و شروع کردن به حمله به خودی . البته همه چیو خدا میدونه دقیقا ولی نمیشه بگیم هر کی هر مریضی داشته از قبل زمینشو داشته 

زمینش وجود داشته عزیزم❤️امیدوارم روز به روز بهتر بشید

نمیشه این طور دقیق گفت بقول بعضی دکترا . چون یدفعه جهش هم ممکنه بشه یا هر چی . ولی به قول یه اقایی این فرد تا به الان داشته زندگی میکرده و بعد اون داستان این طور شده