2777
2789

با خانواده شوهرم تقریبا قطع رابطه هستم. حتی برای عید هم قصد ندارم برم عیددیدنی یا تبریک بگم.

علتش اینه که از اول ازدواج چون می‌دونستن جاریم روی من حساسه، همه اش منو نادیده می گرفتن. بین ما تبعیض قائل میشدن اونم خیلی تابلو. انگار فقط جلب رضایت جاریم براشون مهم بود چون ازش می ترسن و حساب می برن.

من اول درکشون می کردم می گفتم خب از اون می ترسن ولی بعد دیگه بهشون حق ندادم. چون هر چی جاریم بیشتر بی احترامی و بدقلقی می کرد بیشتر هواش رو داشتن. در مقابل من که همیشه حرمت نگه میداشتم انگار وجود نداشتم.

بچه ها این تبعیض در حدی جدیه که اگه جایی جاریم باشه خانواده شوهرم حتی جواب سلام منو سرد میدن. ولی جاریم که نیست خیلی همه چی خوبه.

حالا دیگه بقیه موارد بماند که به اون کادوهای بهتری میدن، سوغاتی بیشتر، پذیرایی بهتر، کارهای شخصیش رو انجام میدن و ...

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با خانواده همسرم قطع ارتباطم با جاریم ارتباط دارم ک مادرشوهرم بهش گفته بود ارتباطتون چندان دوومی نداره منم ک منم عروس کوچیکم که من باشم کنار گذاشت دیگ ت رو کنار نمیزاره جاریم ب همسرم گفته بود ب همسرت بگو بیا با هم خوب باشیم اما متأسفانه دختر جاریم ی رفتارهایی کرده ک الان دارم ازشون سرد میشم ک بذارمشون کنار حذفشون کنم

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

خودتو کار ندارم ولی شما حق نداری بچتو از خانواده پدریش دور کنی کاری که مادر من کرد و هیچ وقت نمیبخشم ...

بچه ندارم عزیزم. و اگر داشتم سعی می کردم رابطه اش رو با خانواده پدرش حفظ کنم.

هر چند مطمئنم با تبعیض به بچه ام هم ضربه خواهند زد. همین حالا که من هنوز بچه ای ندارم بارها به تاکید گفتن اهورا (بچه جاریم) برای ما یه چیز دیگه است! چون اولین بار اهورا ما رو عمه کرده 😐😐😐

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤