سلام بچه ها من سه ساله سندروم روده تحریک پذیر دارم خیلی ببخشید همیشه وقتی دسشویی میکنم همراه با دلپیچه خیلی شدید دور نافم دارم وقتایی که استرس دارم اسهال شدید بهمراه دلپیچه جوری که از شدت درد نزدیکه تو دسشویی از حال برم الان قراره برم مسافرت استرس اینو دارم ک نکنه اونجا اسهال بشم رفتم دکتر کولونسکوپی انجام دادم گف چیزیت نیس فقد سندروم روده تحریک پذیر داری تا وقتی استرست خوب نشه خوب نمیشی ی مدت خوب بودم با رژیم غذایی اوکیش کردم ولی الان استرس مسافرتو دارم دوباره اسهالم شروع شده قرص لاکتول و مب اکتو داده دکتر ولی وقتایی ک استرسم شدیده اینم اثر نمیکنه توروخدا اگه راهی میدونین بگین
وقتایی که سفر میرم ب شدت اذیت میشم تو راه چون استرس اسهال گرفتنو میگیرم اسهال میشم خسته شدم از بس دسشویی های راه رو میرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همسرم منم داره، درمانش ورزش مستمر هست ورزش قطع بشه برمیگرده، یه چیزی هم هست اینکه به هر چی فکر کنی م ...
ورزش رفتم به خاطر خونه داری و همزمان شاغل هستم نتونستم ادامه بدم وقت نشد ولش کردم چجوری فکرمو مشغول کنم اخه عین موخوره چسبیده ب زندگیم از زندگیم انداخته منو بخدا
فقط راه حلش نعناست نعنا رو بجوشون بخور منم مثل شمام شب هم مسافرم الام میخوام بجوشنم بخورم....
عرق معنا یا خود نعنا؟اره وقتایی که عرف نعنا با نبات میخورم خوب میشم یکم مسافرت رفتنی عرق نعنا میبرم با خودم ولی الان نمیدونم تو فرودگاه گیر میدن بهش یا ن
اره راس میگی باید تو خونه انجام بدم اصلا به رهنم نمیرسید فکر میکردم فقط باید برم باشگاه ببخشید شوهر ...
دکتر رفت، خیلی هم دکتر رفت قرص ها را اون زمان موقتی خورد و خوب میشد باز برمیگشت به سونو که براش نوشته بودن دکتر سونو گفته بود درمان این فقط فقط ورزشه، دیگه همه قرصها را ریخت دور، ورزش کرد و خوب شد موضوع مال پونزده سال پیشه، ورزش مداوم کنی شرش کنده میشه
درمان لحظه ایش چنتا ق ماست ونعناخشکه.. راه حل واقعیش هم دوری از گندم به هر شکلی: آرد . ماکرونی. نان. کیک ها و دوری از نفاخ ها مثل حبوبات. نهایتا هم برای استرس تون فکر چاره کنید
سلام عزیزم منم دقیقا مثه شمام دل پیچه شدید میگیرم سندرم روده تحریک پذیر دارم یه چی میگم رد خور نداره واسه مسافرت. از روز قبل شروع کن قرص آهن بخور مخصوصا ایرانی چنان شکمت سفت میشه دیگه گلاب به روت اسهال نمیشی. چندتا نکته میگم رعایت کنی کمتر میشیه این حالتات: با غذا سالاد نوشابه دوغ ماست نخور مخصوا مهمونی یا تو راه
همسر منم داشت و خیلی دکتر رفت تنها دارویی ک براش جواب داد فمی لاکت بود از داروخانه بگیر حواست باشه ک ...
اره یه دوره دکتر اینو بهم داد عالی بود ولی بعدش گفت قطع کن و می اکتو و لاکتول رو شروع کن اونم فقط سی روزه داده بود خوردم خوب شدم استرس هم کم شده بود دیگه اوکی بودم تا اینکه الان چن روزه باز استرس لعنتی اومده سراغم اونم دقیقا قبل مسافرت خیلی بده