saeedeh_am۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1792 عنوان خسته شدم 89 بازدید | 5 پست خونه ام بالکن یا تراس نداره هودمون هم خرابه هر روز هم آشپزخونه رو تمیز کنم بازم چربه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دستم و کتفم درد گرفتهشما راهی دارین برای تمیزی راحت این چربی ها 🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر 1403/12/26 | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehi2022 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3297 سخت نگیر. هود تاثیر انچنانی نداره فقط همیشه زیر شعله سعی کن کم باشه هم قابلمه هات سالم میمونن هم چربی کمتر میشه.. من هود دارم ولی بازم همه چیم چربه چون با شعله زیاد غذا درست میکنم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42108 سیف کرمی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ttaaarraa عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2538 سرخ کنی درست میکنی در ظرف را بزار یا زیر گاز خیلی کم کن هون وقت بعد آشپزی گاز را پاک کن سریع نزار بمونه