2777
2789

اصلا 

من دو تا زدم مثبت شد پری شدم 

بی‌بی چک فقط سه روز بعد موعد

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبل موعدمآز بتام دادم باردارم ولی فعلا سونو هیچی مشخص نیس تقریبا ۴ هفتمه

الهی عزیزممم مبارکه بمونه برات🥺♥️

من دوروز قبل موعود بی بی چکم منفی شد نمیدونم چقد درست میتونه باشه خیلی ناراحتم خیلی امید داشتم😔

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

اصلا من دو تا زدم مثبت شد پری شدم بی‌بی چک فقط سه روز بعد موعد

عزیزم من زدم دوروز قبل موعود منفی شد نمیدونم چقدر میتونه درست باشه نابود شدم یعنی🥲😔

الهی عزیزممم مبارکه بمونه برات🥺♥️من دوروز قبل موعود بی بی چکم منفی شد نمیدونم چقد درست میتونه باشه ...

ساخبار بدنی هر زن با زن دیگه فرق داره 

تو‌کل کن 

من  قبل موعد بود دو روز قبلش و لکه بینی هم داشتم 

ایشالا خدا خودش جواب مثبت بهت بده بعد بیایی خوشحالمون کنی واسه منم دعا کن دوشنبه خب ای خوب بشنوم

ساخبار بدنی هر زن با زن دیگه فرق داره تو‌کل کن من قبل موعد بود دو روز قبلش و لکه بینی هم داشتم ایشا ...

مرسی عزیزم امیدوارم دل همه منتظرا شاد بشع از جمله من و شما برات دعا میکنم گلم ♥️🥺