2777
2789
عنوان

نامزدم برای سحری بیدارم نکرد

552 بازدید | 46 پست

حالا من هر سحری اول پیام میدم اگه جواب نداد زنگ میزنم مطمئن میشم بیداره

حالا دیشب ده دیقه بعد سحری پیام داده که بیداری؟ منم صب جواب دادم نه خواب موندیم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول باشه عزیزم اشکال نداره

خیلی دارم حرص میخورم فهمیدم اصلا ب فکر من نیس

من تا نفهمم بیداره غذا از گلوم پایین نمیره

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

عزیزم به جای اینکارا الارم بذار

دیگه فهمیدم از این ب بعد میزارم

من فک میکردم همه مثل خودمن و به فکرمن

شما زیاد برات مهمه مثل ایشون باش

بخاطر همین از خودم بدم میاد بیشتر

تقصیر اون نیست گوشیت که میتونی رو الارم برا بیدار شدن

چرا اون که بیدار شده واقعا انقد سخته یه تک زنگ انداختن؟ اونم وقتی که من هرروز مطمئن شدم بیداره 

واقعا خواسته زیادی نیس

گوشیتو بزار رو تایم و دیگه هم غذاتو بخور برات مهم نباشه

همینکارو میکنم

2790
2778
2791
2779
2792