2777
2789
عنوان

خشونت خانوادگی

99 بازدید | 4 پست

من یه دختر۲۷ساله هستم. دانشگاه رو تموم کردم.یه خانواده دارم که از وقتی کوچک بودم یادمه همش منو بخاطر تبعیض جنسیتی و دختر بودنم میزدن چون همش از خودم دفاع میکردم الآنم که بزرگ شدم داداش و بابام منو میزنن مامانم هم میگه مجبوری تحمل کن. نمیخام هم که ازدواج کنم چون از لحاظ روحی امادگیشو ندارم نمیخام یکی دیگه رو بدبخت کنم. من خیلی دختر سرسختی هستم تلاشم اینه که از اینجا برم خارج ولی این اواخر اینقدر بهم فشار وارد میکنن که از همه چی موندم همه شون یه دست هستن نمی‌دونم چکار کنم؟ کارای رفتنم یه چندماه دیگه معلوم میشه ولی اینا میخان منو دیونه کنن حتا دوبار از دست شون سکته کردم ولی نشد یه دختر جوان اندازه یه پیرزن شدم. روحم خستس میخام تو این مدت برم یه خانه امنی جایی پیدا کنم تا بتونم آرامش داشته باشم نمی‌دونم واقعا چکار کنم؟ میشه بگین چکار کنم لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان