2777
2789
عنوان

مدرسه خالی😁

284 بازدید | 16 پست

اومدم مدرسه خالی هیچکس نیومد ولی آموزش پرورش اجبار داره معلم های بیچاره تا ۲۸ بیان😬💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی باید تا ظهر همون‌جا بشینین؟

من ساعت ۹ میام خونه آخه اگه بچه ها هم می اومدن فقط یک کلاس داشتم امروز😁بقیه همکارام که تا ظهر کلاس داشتن بله

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

کل سالو همش تعطیل بود ولی نه این روزها موقع سفره یادشون اومد سخت گیری کنند

همینو بگو یعنی چی تا ۲۸ام وقتی میدونید بچه ها نمیان 😐

جالب ایش اینه دیشب شاگردام زنگ زدن خانم فردا ما مدرسه نمیایم شما نرو دیگه گفتم چرا فکر کردید شما نیاین ما نباید بریم چه بیان چه نیان ما موظف هستیم بریم💔😬

هيچکس نیومد از کلاس من 😂

ببخشیدا ولی اسکلی واقعا؟ هیچکس از ۲۰ ام دیگه نمیره

عزیزم ما هم اوسکل نیستیم بریم مجبوریم مجبور وقتی آموزش پرورش نامه زد دبیرستان ها تا ۲۸ باید باز باشه اگه من معلم نرم فردا آموزش پرورش بیاد بازدید دلیل غیر موجهه برای غیبت من 😐وگرنه منم دوست ندارم ۶ صبح پاشم بیام مدرسه

ما از چهارشنبه تعطیل شدیم ابتدایی هستیم البته

خوش به حالتون 😁

در مدرسه باز باشه چه اتفاقی میفته مگه برق و گاز الکی مصرف نمیشه غیر از اینه

دقیقا به خدا عقل ندارن😐

دقیقا به خدا عقل ندارن😐

😂

😐 والا آخه یه جوری هم تهدید میکنن انگار در مدرسه باز باشه علم و دانش به صورت انرژی نامرئیه و پراکنده میشه و اثر خودشو داره 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

😂😐 والا آخه یه جوری هم تهدید میکنن انگار در مدرسه باز باشه علم و دانش به صورت انرژی نامرئیه و پراک ...

تازه صبح اومدن بازدید 😐 میگفتن مقصر مدرسه شما هست بچه ها نیومدن 😂😐

تازه صبح اومدن بازدید 😐 میگفتن مقصر مدرسه شما هست بچه ها نیومدن 😂😐

میگفتین آره شما درست میگی 😐

بقیه مدارس الان دارن درسای دانشگاه تدریس میکنن 😐😂

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم