2777
2789
عنوان

چرا لباس پوشیدنا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کتان میپوشم، بعد میبینم بعضس ها کاپشن و.. ، خدایی نمیپزن

نمیدونم صبح ۳ بار لباس عوض کردم اخر کتان وپوشیدم الانم افتاب در اومد خدایی گرم اینایی ک کت پوشیدن زیرش مانتو مشخص ۱ ساعت دگ همه کاپشن در میارن 

من حالا تو اوج سرمای امسال تو بهمن ما خانومی رو‌ دیدم که قشنگ با لباس تابستانه تو مطب دکتر نشسته بود ...

اره میدونم من خنگم بیشتر میگم نکنه مسخرم کنن اما شکر خدا مترو الان دیدم بیشتریا تابستونی ان

مادر شوهر منم بنده خدا دیروز ۶ صبح رفته بود دکتر با کاپشن گفتم گرمت نشد . گفت من بدنم درد میکنه نمیتونم لباس کم بپوشم . 

همه مثل هم نیستن که یکی گرمایی یکی سرمایی یکی مریضه بنده خدا 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
مادر شوهر منم بنده خدا دیروز ۶ صبح رفته بود دکتر با کاپشن گفتم گرمت نشد . گفت من بدنم درد میکنه نمیت ...

اره دیگ حق با توعه من گفتم حس بدیه نصف خنک نصف سرد میدونی ادم خجالت میکشه😂

این فصل سال وضعیتی هست که همیشه نمیدونی چی بپوشی....دیگه نه زمستونه نه بهار:)))

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.