2777
2789
عنوان

خانما بیایین 🥹

374 بازدید | 29 پست

دیشب خونه مادرشوهرم شام رفته بودیم 

همش همسرم یکسره مامانشو بوس می‌کرد 

مامانش اونو بغل می‌کرد بوسش می‌کرد 

مامانش دست شوهرمو میگرفت ناز می‌کرد و 

شوهرم دست مامانش بوس می‌کرد 

از دیشبه نمی‌دونم چرا حسادت میکنم حساس شدم یه خورده سر این موضوع 😞🚶🏼‍♀️ همش فکر میکنم بغضم میگیره 

بخدا من اصلا هیچ مشکلی ندارم بابت این موضوع ها ولی از دیشب یخورده خودم یجوری شدم میدونم حس میکنم حساس شدم به شوهرمم‌ نگفتم هیچی فقط همش به شوخی میگفتم منو باید دوست داشته باشی و اینا …🥹🥹 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لحظه فک کن مادرش چقدر براش زحمت کشیده دیگه حسودی نمیکنی

میدونم خودمم 

شوهرمم دیشب دندون شو کشیده بود خیلی خونریزی داشت دندونش مامانش نگرانش بود همش اسرار داشت بریم شب خونه شون شام و رفتیم همش بغلش می‌کرد بوسش می‌کرد 

منم الکی بهانه های بنی اسرائیلی میاوردم 

هعی به شوهرم از الکی میگفتم من بهت میگفتم خونه چخبر تو حرف نمیزدی و چرا الان اینجا صحبت میکنی و میخندی و اینا دنبال یه بهانه بودم قهر کنم گریه کنم فقط خالی بشم 🥹💔 همیشه اینجوری بودا ولی نمی‌دونم دیشب انگار دلم خیلی شکست 💔🚶🏼‍♀️

اره،میفهمم،منم واقعا دوس دارم محبت کنن بهم،ولی محبتا فیزیکی همسرم یبار مادرش جلو من بی دلیل بوسش کرد،یه حس خاصی بهم دست داد،یا همسرم دایما دخترم بوس وبغل میکنه،حس حسادت بهم دست میده،البته قلبی نیست وجلو من نباشه اکیه🤣مسلما از رو دوس داشتن زیاده همسراس

اره خیلی زحمت کشیده دستش درد نکنه واقعا. ولی کاش جلوی زنش انقد هنو نمیبوسیدن .مثلا یه دقایقی ک زنش مثلا دستش جایی بنده و پیششون نبود اینکارو میکردن .زنا هم زحمت میکشن . کاش شوهرش جلوی مادرش هم دست زنشو یا پیشونیش رو ببوسه با لبخند ازش تشکر کنه

یعنی چی اخه ؟ خب مامانشه دیگه

من یک سره در حال بوس کردن مامانمم هر فرصتی گیر بیارم میرم بغلش میکنم نازش میکنم بوسش میکنم عشق اول و اخرمه ازدواجم بکنم اولویت اولم مامانمه و اگ طرفمم اینجوری باشه مثل خودم اصلا ناراحت نمیشم خوشحالم میشم چون قضیه مامان فرق میکنه 

اخی🙂😂

💔🚶🏼‍♀️خیلی از دیشب دلم شکسته 

باز کلی اومدیم خونه همش بهم محبت می‌کرد بغلم می‌کرد از دیشب تا همین آلان میخواست بره سرکار نخوابید پیشم بیدار بود منم خواب بیدار بودم میفهمیدم بیداره ولی به روی خودش نمیاورد همش هعی من تا خوابم میبرد تو‌خواب نوازشم می‌کرد میگفت یه عیدی خوب و قشنگ دختر قشنگ‌ من پیشم داره و دوسش دارم و از اینا حرفا .. ولی نمی‌دونم حال دلم یجوریه 🥹 بغض گرفته منو منتظر یه تو گفتنم که فقط گریه کنم سریی 🫠💔

ببین حسادت واقعی نیست،

درواقع از دوس داشتن زیاد،این حس به ادم دست نیده که همسر بوس ونوازشاش برای خودم باشه فقط،درواقع حسادت نیست،غریزه زنونه هست،وگرنه قلبا ادم به محبت مادر وفرزندی خسادت نداره،نمدونم چطور بگم،بااینکه هوش حالی،ولی اون لحظه محبت فیزیکی دوس داری فقط واسه خودت باشه

همه مون همینیم. خدا زات زنا رو همین طوری خلق کرد

همچین میگید انگار مردا از سنگ ساخته شدن

حسادت اقایون هم واویلاست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب مامانشه 

حسودی بی مورده 

پسرا کلا از بچگی مامانین، 

مامانا هم عاشق پسراشون

خواهر شوهر من یکبار بی دلیل یهو محکم داداششو ک همسر ننه رو بغل کرد و لپشو بوسید 

ده سال بزرگتر از داداششه 

خواهر و مامانش شوهرمو خیلی دوست دارن بیشتر از برادارشپهر بزرگیم 

ولی منو دوست ندارن😄

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اره،میفهمم،منم واقعا دوس دارم محبت کنن بهم،ولی محبتا فیزیکی همسرم یبار مادرش جلو من بی دلیل بوسش کرد ...

همسرم تعریف می‌کرد هنوز ازدواج نکرده بود میگفت همکارام بهم میگفتن وقتی تو خونه بچه هامونو بوس می‌کنیم خانوما مون همش ناراحت میشن و حسودی میکنن و سری گریه میوفتن میگفت بعد من میخندیدم و همش میگفتم اینا چی دارن میگن 

بعد یه مدت همش میگفتم بچه میخوام و بچه میخوام ولی به شرط اینکه جلوی من به بچه محبت نمیکنی بوسش نمیکنی بغلش نمیکنی وقتایی که من خوابم و نبستم اینکارا رو میکنی و اینا … 

بعد دیشب گفتم اصلا من دیگه بچه نمیخوام فعلا گفت چرا گفتم نمیخوام همش اونو میدونم دوست داری بغل میکنی من تامل نمیتونم کنم عذاب میکشم 

حالا همیشه شوهرم مامانش بغل میکنه بوس میکنه و هااا اصلا ناراحت نمیشم بقران 

ولی دیشب نمی‌دونم چراا دلم خیلی شکست 🫠💔