2777
2789
عنوان

یکاری باشوهرم کردم ک عجیبه

373 بازدید | 13 پست

همیشه توسری خورش بودم چون

از خونه پدری روخیم خیلی بی اعتماد بنفس الان بایسری مطالب فهمیدم خیلی ادمی بودم گ همیشه شوهرم برام مهم بوده ن خودم! 

الان دارم بهش ثابت میکنم من تغیرکردم مدام در حال ارایش گردن لباسای رنگارنگ خریدنم اونم فقط برای دل خودم گاهیم حس حسادت یا کنجکاوی بهش میدم که شاید من بهش خیانت کنم نسبت به ی فرد با موقعیت اجتماعی بالا البته اون شخص شاید زیادی باادما راحته ولی دارم لجشو درمیارم ارتباطی ندارما ن زبونم لال فقط الگی لجش دراوردم اینقد بارها جلو چشم ازبقیه زنا تعریف کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتب می‌کنی راهش این نیس

میدونم ولی خوب بدون من چیزی بگم خودش کنجکاوه گاهی همیشه میگف هرچقد دوس داری خوشگل گن مشکلی نی امشب ی بحث پیش پاافتاده بود میگفتم میخام برم اینکاروکنم میگف نکنی بهتره تا زشت باشی جلوبقیه اخه خودش پیشم نی

بیخود و بی جهت اعتماد بین خودتون رو خراب نکن شک کنه بهت روزگارتو سیاه می‌کنه ها

میدونی تهش دنبال چیم؟ همیشه دلم میخاد ی مردی بود ازونا ک میرم بیرون غیرتی شه بگه اینکارنکن اونکارنکن اما شوهرم همیشه میگه هرجور دلت خواس بگرد بپوش فک میکنم یراش مهم نبستم

میدونی تهش دنبال چیم؟ همیشه دلم میخاد ی مردی بود ازونا ک میرم بیرون غیرتی شه بگه اینکارنکن اونکارنکن ...

واااای این چ سمیه دیگ آخه چرا اینجوری می‌کنی اتفاقا براش مهمی ک ب نظرت احترام میذاری این چ کاریه دیگ فردا روز باز میای تاپیک میزنی همسرم بد دله نمی‌ذاره از خونه بیرون برم و... ب خودت برس هرچی میخوای بپوش هرکار میخوای بکن ولی اعتمادش رو لکه دار نکن ب خودت بد میکنی

میدونی تهش دنبال چیم؟ همیشه دلم میخاد ی مردی بود ازونا ک میرم بیرون غیرتی شه بگه اینکارنکن اونکارنکن ...

منم شوهر تا حدی گیر و گاهی خشن دوس داشتم

و مورد علاقه بود

ولی این کلا میگه هرجور که خودت میخوای حتی کی برم بیام یا با کسی حرف بزنم و...

مردا اکثرا همین شدن🙃

یه هنر یاد بگیر، از روی دلسوزی میگم یکم وقتت زیاده یا خیلی کمال گرایی، بهرحال داری اشتباه میکنی راهش این نیست عزیزم ، به خودش کم محلی کن ولی حساس نکن 

2790
2778
2791
2779
2792