2777
2789

بار ها سر اون موضوع بحث کردیم و خیلی هم سعی کردم آروم و با لحن خوب بار ها گفتم فوش نده ، بد دهنی نکن 

ولی فایده ندارد 

میگه من از بچگی اونجوری بزرگ شدم الان نمیتونم خودمو تغییر بدم 

حتی موقع دعوا به منم فوش های خیلی زشت +۱۸ میگه در حالی که من دختری بودم که تو خانواده ای بزرگ شدم حتی کلمه خر به زبون نمی‌آوردم 

مادرش و پدرش هم دست کمی ازش ندارن ، یعنی قشنگ سر سفره هم باشن فوش+۱۸ میدن 

من کاری به اونا ندارم چون نمیتونم دیگ تغییرشون بدم ولی این چی ، بهش میگم داری پدر میشی نمیخوام پیش بچه هم از اون حرفا بزنی ، اونم یاد میگیره می‌ره پیش خانوده من میگه و آبروم می‌ره 

میگه نترس پیش اون نمیگم 

بعدشم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم از فردا بچه نره پیش پدر و مادر شوهرم حرفهای زشت یاد بگیره ، چون اونا پیش  هر بچه ای هم همون حرفا رو میزنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا نمیشه تغییرش داد

من مهم ترین چیز تو شخصیت برام ادبه

به شوهرمم گفتم یه بار بی ادبی به من بکنی برمیگردم به زمان مجردیم

خودشم همین نظرو داره و حساسه که من بد دهنی نکنم

واقعا ادب خیلی مهمه

کاربری مال ۲ نفره🦥
نمیدونم واقعا نمیشه تغییرش دادمن مهم ترین چیز تو شخصیت برام ادبهبه شوهرمم گفتم یه بار بی ادبی به من ...

معیار منم این بود رفیق باز نباشه ، مثل بعضی پسرای الان سوسول و مامانی نباشه ، مرد باشه ولی با ادبش هم مهمه

😂حالا توچراباورکردی

نه واقعا اگه داشتم بهش میگفتم شاید اون یه گوش مالی میداد 

چون پدر و مادرم مخالف این ازدواج بودن هیچ وقت نمیتونم حرف دلمو به هیچ کدومشون بزنم 

نه واقعا اگه داشتم بهش میگفتم شاید اون یه گوش مالی میداد چون پدر و مادرم مخالف این ازدواج بودن هیچ و ...

حالا منکه یه داداش کلفت دارم چندباراینکارکرده!!! بااین چیزا بدترمیشه شوهرمنم بددهنه ولی خانوادم نمیتونن ورود کنن چون بااینکارفقط رابطم قط میشه باهاشون کلا ادمی که توخانواده اینطوری ازاد باراومده سخت تغییرمیکنه