الارآ مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 3523 عنوان عید چیا خریدید 🤌🏻🦦 | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست خودم یه شلوار چون شلوارم رنگش رفته بود و زانو خورده بود و همون یه شلوار رو داشتم با یه کتونی و یکم خورده ریزولخرجی کردم یه سرهمی هم خریدم الان عذاب وجدان دارم 😂هعی با ۱۵ سال سن خريدام سه ملیون هم نشد بعد گیره سر بچشون ۵۰۰ هزار تومنه😑😂😂😂 تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸 1403/12/26 | 03:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الارآ مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 3523 اینو خریدم با ی دونه دیگه ک سبز رنگه اسپرته و سادست مبارکت باشه خوشگله 🥰💗💗 تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸
مهسا_یقینی عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 4602 اینو خریدم با ی دونه دیگه ک سبز رنگه اسپرته و سادست چ ترکیب رنگ فوق العاده ای❤️❤️❤️ دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 5162 سه تومن بابام ریخت حسابم که خرجش نکردم یه دستبند برامخرید همین مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22173 خیلی دوستت دارماموقع تگ کردن کابرای خوب و دوس داشتنی نام کاربریت یادم میره نمیدونم چرافقط تصویر شیر ... قربونت نظر لطفته ، محبت داری ...منم ازت خوشم میاد ادم عاقلی هستی دل به دل راه داره ❤️🧡 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16400 قربونت نظر لطفته ، محبت داری ...منم ازت خوشم میاد ادم عاقلی هستی دل به دل راه داره ❤️🧡 ❤️🥲💕🫂
سمینه__ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 835 اینو خریدم با ی دونه دیگه ک سبز رنگه اسپرته و سادست چقدر خاص و گوگولی🥲مبارکت باشه عزیزم دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈