2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره😒

308 بازدید | 11 پست

وقت و بی وقت ی موضوع مسخره پیدا میکنه ک راجع بش بحث کنه با من و آخرشم قهر می‌کنه مث بچه ها !

جالبه من نرم سمتش روانی میشه میاد بهم حمله میکنه و آزارم میده 🤦🏻‍♀️

انتظار داره من برم نازشو بکشم در صورتی ک اصلا مقصر نیستم😐 بعد جالبه هربار ک قهر می‌کنه گوشیو برمیداره زنگ میزنه ب خانوادم بیاین دخترتونو ببرین میخوام طلاقش بدم🤣

کاش بدونم هدف خدا از خلقت مردا چی بوده😂

چرا هیچ وقت بزرگ نمیشن این لعنتیااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار که ولش کردی رفتی پیش خانواده ت و گفتی طلااااق

چنان ادب میشه که نگم برات

من یه بار شوهرم اینکارو کرد...اولش خجالت کشیدم واقعا از خانوادم.زورم اومد.عارم اومد

اماااااا دیدم شده نقطه ضعف

ترکش کردم به شب نشده اومد به دست و پام افتاد.پدرش اومد انقدر اصراررررد

ولی نرفتم که نرفتم

دیگه هم تموم شد بچه بازیاش

واقعا میگه 😐هردفعه ک دعوا میکنیم مث بچه ها زنگ نمیزنه ب اونا روانیه

یبار بدونه اینك بهش بگی بزن تو ذوقش یا برو ک بیاد دنبالت 

یا یکاری کن اول و اخر هرچیزی به گفتن به خانواده اصلا فکر نکنه چه برسه بخواد زنگ بزنه

+خدایاشکرت🤍

یه بار که ولش کردی رفتی پیش خانواده ت و گفتی طلااااقچنان ادب میشه که نگم براتمن یه بار شوهرم اینکارو ...

دقیقا منم خستم شدم از اینکه فک میکرد من از خانواده م میترسم دلو زدم ب دریا رفتم و ی هفته بعدش اومد جلو خانواده م مظلوم نمایی ک من کاریش نکردم خودش الکی بزرگش کرده قهر کرده ،بعدش ک برگشتم بعد چند وقت دوباره کارای همیشگیش رو تکرار کرد ...آدم بشو نیست...

2790
2778
2791
2779
2792